TRENER INTERA SE POKLONIO VATRENOM: / Perišić će biti oduševljen kada čuje ovo; 'Jako sam ponosan, trebao bi više vjerovati u sebe...'

Image

Perišić je u velikoj pobjedi potiv Milana asistirao za drugi pogodak Intera

21.2.2021.
18:40
VOYO logo

U nedjelju su u velikom su derbiju 23. kola talijanskog prvenstva nogometaši Intera svladali grafskog rivala Milan sa 3-0 (1-0) te tako povećali svoju prednost na vrhu ljestvice na četiri boda, a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za drugi pogodak svoje momčadi.

Image
INTER U DERBIJU RAZBIO MILAN: /

Martinez uništio sve snove Rossonerima, pogledajte kako je Perišić asistirao za drugi gol

Image
INTER U DERBIJU RAZBIO MILAN: /

Martinez uništio sve snove Rossonerima, pogledajte kako je Perišić asistirao za drugi gol

Inter je poveo u samom otvaranju utakmice, u 5. minuti kada je Lautaro Martinez glavom zatresao mrežu Milana nakon odličnog ubačaja Lukakua. Lautaro je povisio na 2-0 u 57. minuti na asistenciju Perišića koji je prošao po lijevoj strani i zatim s gol-aut linije vratio loptu na peterac gdje je natrčao Argentinac i još se jednom upisao u strijelce. Konačnih 3-0 postavio je Lukaku u 66. minuti preciznim prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probuđene zvijezde

Trener Intera Antonio Conte nakon susreta je sipao hvalospjeve o svojim nogometašima, a posebno je naglasio napredak danskog veznjaka Christiana Eriksena i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Trener Intera Antonio Conte

Oni su se mučili u prvom dijelu sezone, no sada su 'proigrali' i postali savršen dio Conteove momčadi.

"Vjerujem da trener mora poboljšati sve igrače i dopustiti im da razumiju što želi. Mi smo momčadi i imamo jasne ideje u obje faze igre", rekao je Conte nakon utakmice, a prenosi DAZN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ima nevjerojatan potencijal'

"Čini me ponosnim to što su Perišić i Eriksen napredovali. Barella je stigao u Inter i odmah se dobro dnašao. Ostalim igračima treba više vremena, a i Eriksenu je također trebalo vremena, ali razumio je naše ideje. Isto vrijedi i za Perišića, rekao je Conte pa za kraj rekao još jednu stvar o Vatrenom:

“Prošle godine Perišić nije bio isto povećen u igri, a sada se promijenio i danas je odigrao vrlo dobru utakmicu u svakom aspektu. Ima nevjerojatan potencijal i ponekad bi trebao više vjerovati u sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo