ipak ostaje na san siru / Transfer Perišića u Arsenal pao u vodu? 'Topnici' mu našli zamjenu, a prijavljen je i za susret s Lazijom

Image
Foto: AP Images

Po svemu sudeći, Perišića ćemo i dalje gledati u crno-plavom dresu

30.1.2019.
18:44
AP Images
VOYO logo

Iako se o transferu Ivana Perišića iz Intera u Arsenal piše već danima i situacija izgleda kao je praktički riješena, nove riječi Interova direktora daju naslutiti kako bi cijeli posao ipak mogao pasti u vodu. 

Podsjetimo, Perišić je, očito željan novih izazova, sam zatražio transfer iz talijanskog diva, no Inter očito nije zadovoljan ponudama koje su stigle na San Siro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perišić? Mi smo saslušali želju igrača, ali moramo uzeti u obzir sve klubove koji su za njega zainteresirani i investicije koje je Inter u njega uložio", rekao je Beppe Marotta za Radio Rai.

Arsenal je Talijanima ponudio pet milijuna eura za posudbu Perišića do kraja sezone, a zatim još 35 koje bi im isplatili na ljeto kad bi bio realiziran transfer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je Arsenal na posudbu doveo krilnog napadača Barcelone Denisa Suareza, a prijelazni rok završava sutra u ponoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je danas objavio i službeni popis igrača koji su prijavljeni za susret protiv Lazija, a Ivan Perišić nalazi se u momčadi. Po svemu sudeći, Perišića ćemo i dalje gledati u crno-plavom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo