TRANSFER KOJI SE NEĆE SVIDJETI NIKOME U MADRIDU: / Miljenik Zinedinea Zidanea seli u Barcelonu?

Image
Foto: Profimedia

Puno se pisalo o tome da će jednog dana preseliti na Santiago Bernabeu

13.10.2020.
13:08
Profimedia
VOYO logo

Već godinama traje koketiranje između trenera Reala ZinedineaZidane i francuskog veznjaka PaulaPogbe. Međutim, igrač je još uvijek na Old Traffordu, ali je pitanje koliko dugo. Njegova budućnost je neizvjesna s obzirom na to da mu ugovor vrijedi još godinu dana. U Madridu navodno više ne razmišljaju o njemu, ali su se zato javili Katalonci. Mundo Deportivo tvrdi kako se u Barceloni nadaju da bi ga mogli dovesti besplatno idućeg ljeta što bi bio savršen posao za taj klub koji se bori s ogromnim financijskim problemima.

Pogba je navodno veliki obožavatelj Barcelone pa se oečkune da bude otvoren prema transferu. Prije nekoliko dana pak izjavio je da je san svakog igrača igrati za Real Madrid što je izazvalo brojne reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Manchester United's French midfielder Paul Pogba reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Bournemouth at Old Trafford in Manchester, north west England, on July 4, 2020.,Image: 539694893, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no

“Čujem da je nastala buka oko moga odlaska, ali sam još uvijek u Manchester Uniteda i dajem sve od sebe za klub. Svi nogometaši željeli bi igrati za Real Madrid. Možda je to san. Je li to moj san, zašto ne jednog dana”, kazao je Pogba te je progovorio o obnovi ugovora.

“Nitko mi ništa nije rekao. Nisam razgovarao s nikim oko toga. U ovom trenutku ja sam igrač Manchester Uniteda i razmišljam samo o tome da dosegnem top formu. Doći će trenutak kada će netko iz kluba razgovarati sa mnom i ponuditi mi nešto ili neće. U ovom trenutku ništa se ne događa”, poručio je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo