MANDŽUKIĆ ISPADA IZ IGRE: /

Juventus platio 94 milijuna eura za napadača s kojim će loviti Ligu prvaka!

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Prema izvještaju talijanskog Sky Sporta, argentinski napadač Gonzalo Higuain (28) prošao je liječničke testove i potpisao ugovor s Juventusom!

23.7.2016.
13:27
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

O transferu Higuaina iz Napolija u Juventus nagađa se već neko vrijeme, a Sky Sport tvrdi da je priča napokon gotova. Isti izvor navodi da je Juventus aktivirao odštetnu kaluzulu iz Higuainova ugovora i platio Napoliju čak 94,7 milijuna eura odštete!

Image
ČEKA NAS VATROMET NA NOGOMETNOJ TRŽNICI: /

Ove zvijezde su trenutno najtraženija 'roba'

Image
ČEKA NAS VATROMET NA NOGOMETNOJ TRŽNICI: /

Ove zvijezde su trenutno najtraženija 'roba'

Liječnički pregled u Madridu

Higuain je navodno liječničke testove obavio u petak u Madridu gdje su bili i Juventusovi direktori Fabio Paratici i Beppe Marotta čiji su izostanak na ždrijebu nove sezone Serije A mnogi primijetili. Argentinski nogometaš je potpisao ugovor do 2020. godine, a vjeruje se da će imati plaću oko 7,5 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokaže li se ova priča istinitom, Higuain će ući među trojicu najskupljih nogometaša svih vremena. Real Madrid je Garetha Balea platio Tottenhamu izmjeđu 91 i 100 milijuna eura, ovisno o izvorima, dok je za Cristiana Ronalda uplatio Manchester Unitedu 94 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higuain će postati peto ovoljetno zvučno pojačanje Juventusa, nakon Miralema Pjanića (Roma), Danija Alvesa (Barcelona), Medhija Benatije (Bayern) i našeg Marka Pjace (Dinamo). Vrlo je upitno kako će dolazak Higuaina utjecati na status našeg Marija Mandžukića koji će se teško izboriti za mjesto u napadu pored novog pojačanja i njegova sunarodnjaka Paula Dybale koji je prošle sezone u dresu Stare dame postigao 23 gola.

Novac od prodaje Pogbe

Higuain je prošle sezone s 36 pogodaka bio prvi strijelac Serije A. Karijeru je počeo u River Plateu, a od siječnja 2007. do ljeta 2013. je nosio dres Real Madrida.

Juventus bi novac za ovako skupo pojačanje trebao prikupiti prodajom Paula Pogbe za kojeg je Manchester United spreman platiti 120 milijuna eura, a u utrku se navodno vratio i Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo