TORCIDINA PORUKA UOČI UTAKMICE SEZONE: / 'Pokažite da ste mangupi s mudima i iskupite se'

Image

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom od 20.30 sati igraju uzvratnu utakmicu doigravanja Europske lige s Maccabi Tel Avivom.

25.8.2016.
17:01
VOYO logo

S obzirom da su prvu utaamicu izgubili s 2:1 samo ih pobjeda vodi dalje, pri čemu će gol u gostima imati veliku ulogu u tome. Izraelci su svjesni da će im domaća publika prirediti pakao, a upravo na to računa i slovenski stručnjak Marijan Pušnik te se uzdaje da će im Torcida doslovno biti 12 igrač. A on će mu svakako trebati.

TREĆA SREĆA ZA BIJELE: Čitava Dalmacija je na nogama zbog sudbonosne utakmice za Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati prije susreta upravo im je Torcida poslala poruku. Napomenuli su oni kako su uvijek prije ovakvih utakmica na sve načine pokušali motivirati igrače pa su sada osim pomoći Isusa pozvali navijače da dođu na utakmicu u što većem broju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugačija najava

"Navijačima Hajduka za ovakve utakmice ne treba poseban poziv ili proglas da bi se pojavili na tribinama. I zato ovu utakmicu najavljujemo drugačije.

Mi ne možemo utjecati na to hoće li se na ovoj utakmici u bijelom dresu na terenu pojaviti 11 mangupa s mudima, spremnih da odigraju utakmicu kao da im je zadnja u životu. To ovisi samo o igračima. Nema stvari koju nismo pokušali u posljednjih par godina da ih dignemo pred ovakve utakmice. Rezultate tih naših akcija znate i sami. Što nam još preostaje napraviti? Motivirati ih strahom? Strahom od jutra nakon utakmice kao nekom vrstom injekcije adrenalina za onih 11 u bijelom dresu, od kojih očekujemo iskupljenje za sva razočarenja koja su nam pružili posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono na što mi možemo i moramo utjecati jest da se na ovoj utakmici pojave svi na tribinama. Ne treba nam ni pjesma po gradu, ni karusel prije utakmice, ni euforija u toku dana. Sve što nam treba je jedno bolesno ludilo na tribinama. Treba nam cijeli istok i zapad, na nogama, od prve do devedesete minute pa ako treba i duže, samo glasno i jako. Ovo je utakmica u kojoj nećemo ostati kratki za jedan gol. Ovo je utakmica koju mi dobijamo i prolazimo dalje. Tako je zapisano negdje na nebu i tako večeras MORA biti!", poručila je Torcida putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo