TORCIDA POLUDJELA NA DINAMO! Navijači podnijeli prijavu HNS-u: / 'Boysi će derbi gledati jeftinije...'

Image
Foto: PIXSELL

Torcida se naljutila na cijene ulaznica za nedjeljni derbi na Maksimiru između Dinama i Hajduka.

1.8.2017.
15:37
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je objavio cijene ulaznica za veliki derbi s Hajdukom u nedjelju, 6. kolovoza. Tako će svi domaći navijači utakmicu moći pogledati za 30 kuna (sjever dolje), 50 kuna (istok) i 70 kuna (zapad).

POLJUD ĆE SE TRESTI: U manje od 24 sata prodano 20 tisuća ulaznica za Hajdukovu utakmicu s Dancima

Torcida se poziva na HNS-ov 'Pravilnik o sigurnosti na nogometnim utakmicama'

Cijena karata za gostujuću, južnu tribinu iznosi 50 kuna što je izazvalo veliki bijes kod pripadnika Torcide koja poručuje kako su cijene ulaznice prevelika i pozivaju se na HNS-ov "Pravilnik o sigurnosti na nogometnim utakmicama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim ukoliko se odnosni savezi ili klubovi drugačije ne dogovore, cijena ulaznica za navijače gostujuće momčadi ne smije prelaziti cijenu ulaznica usporedive kategorije po kojoj se one prodaju navijačima domaće momčadi - stoji u članku 28, stavku 3.", ističu torcidaši, prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Dinamo je temeljem Ugovora o prodaji ulaznica poslao Hajduku 1000 karata za južnu tribinu po, kako Torcida smatra, preskupoj cijeni. Navijači su podnijeli prijavu HNS-u i očekuju smanjenje cijene. Iz Dinama su poručili da imaju potpisan ugovor s Hajdukom u prodaji ulaznica te da taj ugovor smatraju dogovorom dvaju klubova kako to propisuje Pravilnik, objavljeno je na službenoj web stranici Dinama.

Nedjeljni derbi proglašen utakmicom visokog rizika

Nedjeljni derbi proglašen je utakmicom visokog sigurnosnog rizika te će u skladu s time biti na snazi posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo navijače da krenu što ranije prema stadionu Maksimir koji će biti otvoren u 17 sati te da pri tome koriste javni gradski prijevoz ili taxi prijevoz. Također, predlažemo kupovinu ulaznica što ranije tijekom tjedna kako bi se izbjeglo čekanje u redovima na dan derbija", poručuju iz Maksimirske 128.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo