TORCIDA DIGLA PORUKU PROTIV JANICE: / Najžešći navijači Hajduka brutalno vrijeđali hrvatsku sportsku heroinu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'U Nyonu kurve prodaju svoj obraz', stajalo je na poruci Torcide upućenoj vjerojatno Janici Kostelić.

17.12.2017.
17:40
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Torcida je u nedjelju u 36. minuti, za vrijeme utakmice 20. kola HNL-a na Poljudu između Hajduka i Intera (5-0), na sjeveru podigla veliku poruku na kojoj je pisalo:

"U Nyonu kurve prodaju svoj obraz".

Uz to su i zapjevali: "Oj, Jano, oj, Janice, puši ku*ac, pupi ku*ac Snježna kraljice", a onda i "HNS, pe*eri, nogomet ste sje*ali"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da je poruka upućena Janici Kostelić, državnoj tajnici za sport, koja je prije dva dana posjetila Nyon u pratnji vodećih ljudi HNS-a. Tamo se sastala i s predsjednikom UEFA-e, Slovencom Aleksanderom Čeferinom.

Image
Image

17.12.2017., gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, HNK Hajduk - NK Inter Zapresic. Torcida. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ako vas zanima što je legendarna bivša hrvatska sportašica radila u Nyonu, njezin ured objavio je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je Janica radila u Nyonu?

"Razgovaralo se o problemima koje muče nogomet i to ne samo u Hrvatskoj nego u cijeloj Europi, o velikim sportskim/nogometnim događajima pod ugrozom kao što je terorizam te kako se i UEFA i nacionalni savezi mogu i moraju pripremiti na novonastale okolnosti", objavio je ured Janice Kostelić o razgovoru državne tajnice s prvim čovjekom UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čisto sumnjamo da je Janica Kostelić s Čeferinom razgovarala o problemima u HNS-u i HNL-u o kojima bruji čitava Hrvatska i o kojima pišu čak i strani mediji u Italiji i Njemačkoj. Jer, niti u jednoj zemlji Europe, u IO ne sjede osobe koje su opterećene optužnicama za kriminal u sportu. U HNS-u je, pak, druga priča. Čelnici Saveza pod USKOK-ovim su optužnicama, Šukerova izborna kampanja pokazala je nedemokratičnost u Savezu, a načinu na koji HNS troši novac za razvoj nogometa isto je sporan.

Nije ovo prvi puta da je Torcida udarila po Janici. Sve je počelo prošlog ljeta na Braču kad su ju u trajektnom pristaništu torcidaši izvrijeđali, a nakon toga ponovno je bila na udaru u Zagrebu. O Jano, o Janice, puši ku*ac Snježna kraljice", jedna je od omiljenijih pjesama Torcide ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


HAJDUK - INTER 5-0

RIJEKA - RUDEŠ 3-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota:

DINAMO - CIBALIA 1-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTRA 1961 - OSIJEK 1-1

Ponedjeljak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA 0-0 nastavak (14 sati)


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo