Bivši igrač Dinama / Tonel za RTL: 'Ovo će biti vrlo emotivna utakmica, ali i utakmica za povijest. Sve je moguće!'

Image
Foto: RTL

Kad je stigao u Zagreb 2010. godine bio je na glasu kao problematičan igrač, no svoje tri godine u modrom dresu odradio je maksimalno korektno

14.3.2019.
18:20
RTL
VOYO logo

Nekadašnji stoper zagrebačkog Dinama Tonel s ekipom RTL-a uoči utakmice Dinama i Benfice podijelo je svoja razmišljanja o velikom dvoboju.

"Sretan sam što mogu vidjeti Dinamo da igra u Europi u ožujku baš protiv Benfice koja je vrhunska momčad. Dinamo je dobro odigrao u Zagrebu, dok je Benfica imala problema s ozljedama Seferovića, ali i to je dio igre. Dinamo je mogao zabiti još pokoji gol u Zagrebu. Bit će im teško proći s 1:0, ali moraju svi vjerovati u prolazak. Sve je otvoreno", rekao je Tonel uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je stigao u Zagreb 2010. godine bio je na glasu kao problematičan igrač, no svoje tri godine u modrom dresu odradio je maksimalno korektno.

"Ovo će biti vrlo emocionalna utakmica u kojoj ćemo sigurno uživati, ali je i utakmica za povijest. Nogomet je igra u kojoj je sve moguće", rekao je 38-godišnji portugalski stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica je velik klub koji je u tijesnoj utrci za naslov prvaka Portugala pa nije isključena mogućnost da im Euroska liga i nije toliko bitna. No, Tonel tvrdi suprotno.

"Oni su maksimalno fokusirani u oba natjecanja. Pokušat će pobijediti što više utakmica. trener će izaći s najjačim igračima i maksimalno koncentrirani", zaključio je bivši igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo