BORBA ZA KONFERENCIJSKU LIGU / 'Kako su oni zabili nama, tako možemo i mi njima', kazao je Tomas, a evo i kako su ostali naši klubovi najavili uzvrate

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sutra nas opet očekuje zanimljiv nogometni dan

16.8.2023.
17:13
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka u četvrtak na Opus Areni od 20 sati dočekuju tursku Adanu Demirspor u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige. Bijelo-plavi su se iz Turske vratili sa zaostatkom od četiri pogotka i pred momčadi Stjepana Tomasa je skoro nemoguća misija.

Image
HRVATSKI STRATEG ZA NET.HR /

'Osijek ako želi proći mora napraviti jednu stvar, a Hajduk u Grčkoj čeka pakao, no imaju i oni što reći'

Image
HRVATSKI STRATEG ZA NET.HR /

'Osijek ako želi proći mora napraviti jednu stvar, a Hajduk u Grčkoj čeka pakao, no imaju i oni što reći'

''Kao što su oni nama zabili golove možemo i mi njima pa smatram važnim da odigramo dobru utakmicu, da budemo pravi pred našim navijačima, a rani pogodak može sve usmjeriti'', rekao je trener Osijeka Stjepan Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno očekujemo tešku utakmicu protiv dobrog suparnika. Na žalost imamo zaostatak od četiri pogotka koji se dogodio spletom okolnosti, možda je mogao biti i manji da nije bilo sudačkih pogrešaka kod četvrtog i petog gola, odnosno da na početku nismo primili dva nesretna gola. Da smo bili stabilniji i prebrodili prvih 20-ak minuta bez primljenog pogotka možda bi bilo drugačije, ali nažalost dogodilo se što se dogodilo.''

Nogometaši Hajduka stigli su u Solun, gdje će u četvrtak odigrati uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige s PAOK-om nakon 0-0 na Poljudu.Bijeli su čarter letom u 11 sati otputovali iz splitske zračne luke te su nakon nešto više od sat vremena sletjeli u zračnu luku "Thessaloniki Macedonia".
Prije polijetanja sutrašnji dvoboj na Toumba stadionu najavio je lijevi bek Bijelih Dario Melnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Početak ove sezone i prva utakmica protiv PAOK-a daju nam puno toga pozitivnog, prije svega samopouzdanje i vjeru da možemo. Mislim da je ova ekipa stvarno jaka, što na terenu, što van njega, što u našim glavama. Dišemo kao jedno i to nam daje pravu snagu uoči sutrašnje utakmice", kazao je Dario pa se osvrnuo na momčad PAOK-a:

"Radi se o ekipi koja se voli nadigravati, taktički su jako dobro posloženi, s kombinacijom presinga i bloka, na što smo mi dobro odgovorili prošlog četvrtka. Očekuje nas možda čak i slična utakmica sutra, nadam se s većim brojem naših šansi te da ćemo se na koncu mi vratiti zadovoljni doma".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Rijeka će imati najlakšu zadaću jer u četvrtak dočekuju B36 Torshavn u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige s prednošću od 3-1 iz prve utakmice na Farskim otocima.

"Dobili smo priliku osjetiti suparnika na terenu jer jedno je priprema, a drugo je kad igraš na terenu. Igraju u niskom bloku, očekujem sličnu utakmicu, Očekujem maksimalnu ozbiljnost, pobjedu i da se plasiramo u playoff. Bili smo strpljivi, trebat će i sutra biti strpljiv i vjerujem da će prilike doći. Momčad je pokazala da je natjecateljska i svaku utakmicu shvaća ozbiljno. Znamo što nam je činiti da utakmicu što prije odvedemo u našem smjeru,", rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo