TKO JE BOLJI: / Iznenadit će vas učinak Messija i Ronalda u međusobnim dvobojima

Image

El Clasico posljednjih godina nije samo derbi Barcelone i Reala, već se nadmetanje dva najveća španjolska kluba gleda i kroz prizmu dvoboja Messi - Ronaldo.

31.3.2016.
14:50
VOYO logo

Osvajači posljednjih osam Zlatnih lopti, u međusobnim dvobojima u El Clasicu, zanimljivo, imaju gotovo identičnu statistiku. U 24 utakmice obojica su postigla po 15 golova u utakmicama Barcelone i Reala.

Uspješniji u gostima

No, Messi je bolji po broju asistencija, ima ih deset u odnosu na samo dvije Ronaldove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dosadašnje 24 međusobne utakmice, 12 puta slavila je Messijeva Barcelona, šest puta Ronaldov Real, a šest puta bilo je neodlučeno.

Messi je 10 od 15 golova zabio na Realovom stadionu, dok je Ronaldo devet od 15 puta bio strijelac na Barceloninom igralištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijev prosjek ipak bolji

Gledajući sva natjecanja i ne samo utakmice u kojima su igrali jedan protiv drugoga, Messi je u karijeri odigrao ukupno 31 utakmicu protiv Reala i zabio ukupno 21 gol (0,67 po utakmici). Cristiano Ronaldo ima nešto slabiji učinak, zabio je 15 golova u 27 utakmica protiv Barcelone (0,56 po utakmici).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna koreografija u čast Cruyffa

Barcelonini navijači su za El Clasico najavili posebnu koreografiju na stadionu, u čast svog preminulog velikana Johana Cruyffa. Ovako bi trebao u subotu navečer izgledati Camp Nou:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo