TKO JE BOLJI, CRISTIANO ILI 'PRAVI' RONALDO? / Legendarni 'Il Fenomeno' konačno odgovorio na jedno od najtežih pitanja

Image
Foto: Profimedia

Dao je pomalo neočekivan odgovor

21.4.2020.
16:37
Profimedia
VOYO logo

Premda će vam svaki nogometni romantik i istinski znalac kao iz topa reći da je samo jedan Ronaldo, onaj brazilski slavnog nadimka 'Il Fenomeno', ali moderni je nogomet iznjedrio i još jednog Ronalda, Cristiana.

Nedvojbeno, Cristiano je jedan od najboljih igrača svih vremena, a kao i njegovog brazilskog kolegu, može ga se nazvati fenomenom i baš se zbog toga često vode polemike koji je od njih dvojice bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor na to pitanje ponudio je baš Ronaldo Luis Nazario da Lima u razgovoru putem Instagrama s legendarnim Talijanom Fabijom Cannavarom. Tema razgovora bila je - koji je Ronaldo bolji, a Talijan se sugerirao da je ipak bolji Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je bolji?

"Govori se puno o Cristianu Ronaldu. Iako je mnogo napravio u svojoj karijeri, puno ljudi misli da si ti pravi 'Fenomeno'", rekao je Cannavaro brazilskom Ronaldu.

No, ovaj je dao pomalo neočekivan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano ne bi volio čuti da sam ja pravi Ronaldo, nemojte mu to govoriti. Ne možemo se usporediti. Cristiano će uvijek biti smatran jednim od najboljih u povijesti zbog svega što je napravio. Isto kao i Lionel Messi", rekao je pomalo diplomatski Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo