UVIJEK ZANIMLJIVO S NJIM / Tko gubi ima pravo da se ljuti: Bjelicu jako zasmetala izjava turske legende; 'Bla, bla, bla...'

Image
Foto: Profimedia

"Oni su imali dosta sreće. Imali su tri udarca i zabili tri gola, ali povijest pamti samo pobjednike."

26.9.2023.
13:51
Profimedia
VOYO logo

Trabzonspor kojeg vodi Nenad Bjelica doživio je treći poraz u šestoj utakmici ove sezone. Gostovali su kod Hatayspora i vodili 0-2, ali onda je uslijedio šok u posljednjih 20 minuta.

Image
NIJE DOBRO /

Bjelica je s Trabzonsporom kiksao na domaćem terenu: Hrvata je nakon prvog dijela 'poslao pod tuš'

Image
NIJE DOBRO /

Bjelica je s Trabzonsporom kiksao na domaćem terenu: Hrvata je nakon prvog dijela 'poslao pod tuš'

Višća u 44., te Onuachu u 62. bili su strijelci za goste iz Trabzona, a onda je u 72. preokret Hatayspora najavio Rivas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 88. minuti - novi šok. Lamkel Ze pogađa za 2-2 i onda je uslijedila karakteristična nadoknada u turskoj ligi. Pregršt žutih kartona i pogodak u 98. minuti, a strijelac je ponovno bio Lamkel Ze i tako bacio Bjelicu u očaj. Filip Benković odigrao je cijeli susret za poražene goste, dok je Tonio Teklić odgledao dvoboj s klupe.

'Bla, bla, bla'

Na press konferenciji je kao i gotovo uvijek bilo zanimljivo s Bjelicom, koji se ne početku susreta rukovao s Volkanom Demirelom, legendom turskog nogometa, a kasnije mu Demirelova izjava nije prisjela:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam nijednog trenutka pomislio da ćemo izgubiti. Zasluženo smo pobijedili. Pobijedio je nogomet. Dobro smo analizirali Trabzonspor. Oni samo pokušavaju igrati na duge lopte i onda čekaju odbijanac. Znali smo i da će fizički pasti u posljednjih pola sata", rekao je Demirel, a turski novinari su njegove riječi prenijeli Bjelici, koji je imao odgovor:

"Jako su bili pametni… Čestitam im na toj inteligenciji. Lako je biti general poslije bitke. U kojoj od naših utakmica smo mi imali fizički pad?! Možda samo protiv Antalyaspora. Nismo ni protiv Bešiktaša. Mora se argumentirano pričati, a ne bez dokaza. Inače je sve to bla, bla, bla… Oni su imali dosta sreće. Imali su tri udarca i zabili tri gola, ali povijest pamti samo pobjednike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo