Jedan od najslavnijih klubova opet kreće po Modrića?

Britanski The Times u izdanju od utorka tvrdi da se menadžer Manchester Uniteda David Moyes okrenuo 'novom' mogućem pojačanju ovoga ljeta – Luki Modriću.

30.7.2013.
13:10
VOYO logo

Nakon što su mu ispred nosa promakli Thiago Alcantara (Bayern) i Cesc Fabregas (ostao u Barceloni), United je odlučio ponovno pokušati dovesti Luku Modrića u svoje redove.

Podsjetimo, bivši menadžer Crvenih vragova Sir Alex Ferguson želio je Modrića još prošloga ljeta, ali se naš reprezentativac ipak odlučio za svjetla reflektora u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na prosječnu prvu sezonu u Realu, United se nada da bi madridski klub bio spreman pregovarati oko njegove prodaje, ali i zbog činjenice da mu je potreban dodatni novac za slamanje Tottenhama i dovođenje sjajnog Velšanina Garetha Balea. Prema posljednjim informacijama (Marca) Spursi traže čak 145 milijuna eura!

The Times tvrdi da je United spreman izdvojiti 'samo' 25 milijuna funti (oko 29 milijuna eura) za hrvatskog reprezentativca, koji je pak jedan od najdražih igrača novog trenera Reala Carla Ancelottija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo