ZABILI IM 4 GOLA / Talijanski mediji raspisali se o debaklu Atalante: 'Horor debi: gore nije moglo biti'

Image
Foto: Filip Kos/Pixsell

Talijanski sportski portal Calciomercato.com piše "Atalanta, horor debi: gore nije moglo biti. Nije bilo Atalante i nije bilo meča"

19.9.2019.
9:43
Filip Kos/Pixsell
VOYO logo

Talijanski mediji opisuju sinoćnju pobjedu Dinama od 4-0 nad Atalantom  u 1. kolu grupne faze nogometne Lige prvaka: kao "noćnu moru" talijanskog prvoligaša.

Kao noćnu moru poraz Atalante su opisali "La Gazzetta dello Sport" i "Corriere dello Sport" 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Debi iz noće more za Atalantu" naslov je u "La Gazetta dello Sport" koja nastavlja kako je Dinamo  s Olmom i Oršićem "rastrgao" Atalantu.

"Nerazzurri su srušeni u prvom poluvremenu talentom Španjolca i golovima napadača koji u drugom poluvremenu stiže do hat-tricka", nastavlja "La Gazzetta dello Sport" dodajući da je ovo "najteži poraz Talijana od 1-6 od Barcelone u Rimu 2015." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

"Atalanta, noćna mora u Ligi prvaka, piše Corriere dello Sport".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zagrebu su Nerazzurri bili previše nespretni tijekom većeg dijela susreta, a debakl je već počeo u prvom poluvremenu", navodi "Corriere dello Sport". 

I Tuttosport u naslov stavlja "šokantan debi u Ligi prvaka: 4-0 za Dinamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zagrebu su Nerazzurri platili uzbuđenje zbog prvog nastupa na najvažnijem europskom turniru: igrali su nespretno i bojažljivo. Presudili su im Leovac s jednim pogotkom i Oršić s hat-trickom", dodaje Tuttosport.

"Debi Atalante u Ligi prvaka pretvara se u strašnu noćnu moru: na maksimirskom stadionu Dinamo je pobijedio 4-0. Junak je Mislav Oršić, bivši nogometaš La Spezia (9 nastupa u Seriji B), kojem je ovo također bio debi u Ligi prvaka i u kojem je postigao hat-trick", ističe Tuttosport igrača koji je sinoć donio nevjerojatnu pobjedu Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski sportski portal Calciomercato.com piše "Atalanta, horor debi: gore nije moglo biti. Nije bilo Atalante i nije bilo meča".

Za "La Repubblicu" poraz od Dinama je "Debi za zaborav za Nerazzurre".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo