velika razmjena / Talijanski mediji: Mandžukić od siječnja u novom klubu, Juve mijenja njega i Cana za Pogbu?

Image
Foto: AP Images

Trener Juventusa Maurizio Sarri ove sezone Mandžukića nije uvrstio ni na klupu, a nije ga ni registrirao za Ligu prvaka

9.10.2019.
14:30
AP Images
VOYO logo

Ako je vjerovati talijanskim medijima, od siječnja bi Mario Mandžukić trebao promijeniti klub. Juventus će Manchester Unitedu ponuditi Mandžukića i Nijemca Emrea Cana u zamjenu za Paula Pogbu, piše Tuttosport. 

Trener Juventusa Maurizio Sarri ove sezone Mandžukića nije uvrstio ni na klupu, a nije ga ni registrirao za Ligu prvaka. S druge strane, Paul Pogba je nesretan u Manchester Unitedu jer ne igra u Ligi prvaka i ne bori se za trofeje pa želi otići u neki konkurentniji klub. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Transfermarktu trenutna vrijednost Marija Mandžukića je 10 milijuna eura. U Juventus je došao u srpnju 2015. godine za 21 milijun eura.

Pogba ima ugovor s Unitedom do 2021.

U rujnu se spominjao njegov odlazak u Katar, ali to je propalo te su ga uz United navodno htjeli i njemačka Borussia Dortmund te španjolska Sevilla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Pogbin transfer iz Uniteda ljetos se nije ostvario jer je htio odštetu koju zainteresirani klubovi nisu mogli platiti. Ugovor s Unitedom mu istječe na ljeto 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da ne potpiše novi ugovor, klub bi 2021. mogao napustiti besplatno, a United ne bi ni sljedeće sezone na njemu puno zaradio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo