TALIJANI OTKRILI NOVE PIOLIJEVE PLANOVE S MANDŽUKIĆEM: / 'Za tu ulogu je savršen, a njegov dolazak mogao bi biti ključan za Milan'

Image

Bivši Vatreni vratio se u Italiju nakon godinu i pol dana

3.2.2021.
16:45
VOYO logo

Bivši nogometaš Juventusa i Milana, GiuseppeGalderisi, progovorio je u razgovoru za SkySport24 o vodećoj momčadi Serie A, a usput je rekao nekoliko riječi i o hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću.

"Milan igra najbolji nogomet. Izvrsni su i doma i u gostima. Rossoneri su uvjereni da ove godine mogu osvojiti trofej", počeo je pa je nastavio o Hrvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario Mandžukić je savršen ako Zlatan Ibrahimović nije na raspolaganju. Potreban je netko da ga poslužuje dugim loptama. On je važna alternativa za trenera Milana. Za mene bi kupovima Hrvata mogao biti ključni potez Milana", poručio je.

Image
Image

MILAN, ITALY - January 23, 2021: Zlatan Ibrahimovic and Mario Mandzukic of AC Milan looks dejected during the Serie A football match between AC Milan and Atalanta BC.,Image: 585572294, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

U međuvremenu, Gazzetta je objavila kako trener Stefano Pioli tijekom veljače želi isprobati nekoliko taktičkih varijanti s fokusom na Hrvata. Navodno želi vidjeti kako bi izgledao u paru s Ibrahimovićem ili čak na krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je, inače, prije godinu i pol dana napustio redove Juventusa nakon što je sa "zebrama" osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije te je prešao u katarski Al-Duhail.

Tijekom karijere igrao je i za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern i Atletico Madrid. U karijeri je osvojio čak 23 trofeja pri čemu i Ligu prvaka s Bayernom 2013. Za hrvatsku reprezentaciju je upisao 89 nastupa postigavši 33 gola, a najvećih uspjeh s "vatrenima" ostvario je osvojivši srebro na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo