TALIJANI OTKRILI KAKVU JE PONUDU IZ NJEMAČKE PERIŠIĆ ODBIO ZBOG INTERA: / Klub ga je sad spreman nagraditi

Image
Foto: Profimedia

Portal Football Italia naglašava kako je Perišić ove zime odbio vratiti se u Bundesligu

4.5.2021.
10:42
Profimedia
VOYO logo

Četiri kola prije kraja prvenstva milanski Inter je osigurao 19. naslov talijanskog nogometnog prvaka, ali tek prvi u posljednjih 11 godina. Inter, u čijim redovima igraju hrvatski reprezentativci, Ivan Perišić i Marcelo Brozović je posljednji naslov prvaka osvojio 2010. godine, godinu potom je slavio Milan, a posljednjih devet godina je prvak bio Juventus.

Nakon što je osigurao naslov talijanskog prvaka trener Intera Antonio Conte objasnio je kako je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić od odbačenog nogometaša postao jedan od ključnih igrača momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moja početna ideja kad sam došao u Inter u ljeto 2019. bila je da je Perišić igra ofenzivnog braniča, jer sam znao da ima karakteristike za to. Može trener imati svakojake ideje, ali treba suradnju igrača i njegovu spremnost na težak rad. Proteklih nekoliko sezona igrao je na raznim pozicijama i nije bio spreman za moju ideju. Otišao je na posudbu u Bayern i vratio se sa drugačijim mentalitetom”, rekao je Conte za talijanski Sky Sport i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Perišić je veliki igrač, fantastične fizičke snage, dobar je u skoku, ima kvalitete za igru jedan na jedan. Trebao mi je takav Perišić i kad je to postao, onda je stalno igrao. On također zna da ja od njega očekujem još više, jer ima kvalitetu da bude još bolji”.

Image
PERIŠIĆ JE ODMAH NAKON OSVAJANJA NASLOVA PRVAKA SJEO U AVION ZA HRVATSKU: /

Njegov otac Ante objasnio je zašto

Image
PERIŠIĆ JE ODMAH NAKON OSVAJANJA NASLOVA PRVAKA SJEO U AVION ZA HRVATSKU: /

Njegov otac Ante objasnio je zašto

Nude mu novi ugovor

Nakon ovakvih pohvala trenera Contea pojavila su se u talijanskim medijima nagađanja da će Perišić dobiti produženje ugovora s Interom nakon što ova sezona završi. Naime, hrvatski krilni napadač vezan je za Nerazzurre do ljeta 2022. godine, a radi se na tome da ugovor produži do 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Football Italia naglašava kako je Perišić ove zime odbio vratiti se u Bundesligu. Na stolu je navodno bila ponuda njemačkog velikana Herthe Berlin, no hrvatski reprezentativac nije bio zainteresiran za odlazak u glavni grad Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo