TALIJANI OBJAVILI DA JE SVE GOTOVO: / Ćorić je za vikend u Italiji na liječničkom pregledu, a poznato je i koju će odštetu dobiti Dinamo

Image
Foto: PIXSELL

Izgleda da je Roma definitvno dogovorila dolazak Ante Ćorića iz Dinama

3.5.2018.
20:47
PIXSELL
VOYO logo

Kako ekskluzivno donosi Tuttomercatoweb, Roma je sve dogovorila s Dinamom i mladi veznjak zagrebačkog kluba Ante Ćorić (21) trebao bi uskoro postati novi igrač talijanskog velikana. Vrijednost transfera iznosit će 7 milijuna eura, ne 8 koliko je prvotno tražio Dinamo, a spominjao se iznos od 12 milijuna eura. Navodi se kako je prvotna ponuda rimskog kluba bila šest milijuna eura, ali "našli" su se na sredini i vrijednost tranfera trebala bi biti 7 milijuna plus milijun eura u bonusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klubovi dogovaraju detalje, a Ćorić željno iščekuje nove izazove i trebao bi za vikend biti u Rimu na liječničkom pregledu pa će tako propustiti sutranšnju prvenstvenu utakmicu protiv Slaven Belupa.

DINAMOVA DESETKA NAPOKON PRORADILA: ‘Zaslužuje li veću minutažu? Pokazuje klasu, ali…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladog Hrvata je kao potencijalno pojačanje Rome ‘detektirao’ sportski direktor Monchi, poznat po brojnim sjajnim kupovinama u vrijeme dok je obavljao istu funkciju u Sevilli.

Ćorić je dugo figurirao kao veliki talent, bio je na radaru brojnih velikana, a lani se navodno nalazio korak do prelaska u Liverpool. Odlučio je, ipak, tada ostati u Maksimiru, no došlo je vrijeme za rastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo