TALIJANI NAKON KIKSA MILANA NAPALI REBIĆA: /

Proglasili ga najgorim igračem utakmice; iz Njemačke stigla vijest o njegovoj budućnosti

Image
Foto: Profimedia

Nakon niza odbrih kritika stigle su i one loše

2.7.2020.
11:24
Profimedia
VOYO logo

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva, Milan je na gostovanju kod SPAL-a odigrao 2-2.

Image
DEBAKL MILANA KOD FENJERAŠA, JEDVA IZVUKLI BOD S IGRAČEM VIŠE: /

Hrvatski hit-trener upisao još jednu pobjedu

Image
DEBAKL MILANA KOD FENJERAŠA, JEDVA IZVUKLI BOD S IGRAČEM VIŠE: /

Hrvatski hit-trener upisao još jednu pobjedu

Domaćin je poveo u 13. minuti golom Mattie Valotija, a u 29. je na 2-0 povisio Sergio Floccari. U posljednjim trenucima prvog dijela SPAL je ostao s igračem manje nakon što je isključen Marco D'Alessandro, što je Milan u nastavku iskoristio. Rafael Leao je u 80. minuti smanjio na 1-2, da bi bod gostima osigurao Francesco Vicari uguravši loptu u vlastitu mrežu u četvrtoj minuti nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlo Letica je branio za SPAL, dok je Ante Rebić kod Milana igrao do 65. minute kada ga je zamijenio Zlatan Ibrahimović. Za razliku od prijašnjih susreta nije se Rebić ovaj put proslavio pa ovaj put nije bilo hvalospjeva na njegov račun u talijanskim medijima. Gazzetta dello Sport proglasila ga je “flopom”.

Image
Foto: Profimedia, Spada / LaPresse

ESCLUSIVA MILAN - 19 Gennaio 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese Nella foto: Ante Rebic esultanza dopo gol 3-2 theo hernadez leao

EXCLUSIVE MILAN - january 19 , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese In the pic: Ante Rebic celebrates after scoring 3-2 theo hernandez leao, Image: 493588148, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: / Profimedia

"Hrvat je u 2020. najveće Milanovo otkriće, ali je kod SPAL-a bio prazan i neodlučan. Izgledao je kao da nije pojavio na utakmici i logično je rano zamijenjen”, pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić progovorio je u Rebićevoj budućnosti. Vatreni je lani otišao na dvogodišnju posudbu u Milan s mogućnošću otkupa ugovora, a Talijani navodno žele iskoristiti tu opciju.

“S vlasnicima Milana smo se dogovorili da ćemo se uskoro sastati i razgovarati o toj temi. Ne mislim da se Ante želi vratiti na razinu naših plaća”, poručio je Bobić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo