TALIJANSKI MEDIJI DONOSE SENZACIONALNU PRIČU: / Cristiano Ronaldo mogao bi karijeru nastaviti u Italiji!

Image
Foto: AFP

Juve i Mendes zakopali ratne sjekire

1.7.2018.
10:06
AFP
VOYO logo

Tuttosport piše da Juventus i agent Jorge Mendes postavljaju temelje za šokantan transfer Cristiana Ronalda u Torino. Iznenađujuću spekulaciju objavili su preko cijele naslovnice nedjeljnih novina.

Njihova teorija je da je transfer Joaoa Cancela u Juventus, kojeg je iz Valencije u Juventus za 40 milijuna eura prodao upravo Mendes, zakopao ratne sjekire između Torinjana i Mendesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele Ligu prvaka

Nakon što je s Realom osvojio sve što je mogao, transfer u Juventus bi sigurno bio zanimljiv korak u karijeri peterostrukog osvajača Zlatne lopte. U Torinu su svjesni da im ni sedam uzastopnih naslova u Serie A ne može donijeti ono što bi dobili s osvajanjem Lige prvaka, a taj trofej su zadnji puta u svojim vitrinama imali prije 23 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SMS je velika želja

Njihova glavna meta za ovo ljeto je veznjak Lazija, Sergej Milinković Savić, ali on ne bi, za razliku od Ronalda, bio nogometaš koji bi bitno utjecao na njihovu poziciju među najboljim svjetskim klubovima.

Lazio za Milinkovića Savića želi 120 milijuna eura, a nije nemoguće da Agnelli i društvo odluče kako je bolje taj novac uložiti u živuću legendu koja garantira golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo