Play ponuda

SVI ŽELE NA JUVENTUS: / Redovi pred blagajnama, zbog velike navale pao i server za kupovinu ulaznica

Image

Veliki interes vlada za utakmicu 2. kola skupine H Lige prvaka između Dinama i Juventusa na Maksimiru sljedećeg utorka (Arena Sport 3, 20 i 45).

24.9.2016.
15:31
Play ponuda

U subotu je krenula pojedinačna prodaja ulaznica za utakmicu Dinama i Juventusa na Maksimiru, a dugi redovi pred Dinamovim ticket-pointom svjedoče da u Zagrebu vlada veliki interes za ovaj spektakularni sraz. Uz redove pred maksimirskim blagajnama, tijekom jutra je zbog velike navale pao server na stranici za kupovinu ulaznica preko interneta.

DINAMOV JUNAK STRADAO U KRANJČEVIĆEVOJ: ‘Potekla je krv, zaradio sam tri šava’

"Zbog preopterećenosti servera i izuzetno velikog interesa, klub trenutno nije u mogućnosti provoditi online kupovinu ulaznica, ali će tijekom dana online prodaja biti ponovno pokrenuta. Svi koji su željeli kupiti ulaznicu online putem moći će to napraviti do kraja dana i u nadolazećim danima, čim sustav ponovno bude aktivan", izvjestio je klub na svojim službenim stranicama.

shimmer fallback
shimmer fallback

Za sad je više od 10.000 ljudi već je osiguralo svoju kartu za utakmicu u kojoj će na maksimirski travnjak istrčati dva hrvatska nogometaša Marijo Mandžukić i Marko Pjaca.

Ulaznice se podno Dinamova stadiona mogu kupiti od 10 do 21 sat do ponedjeljka, a u utorak do kraja prvog poluvremena (21:30). Otvoreno je devet blagajni kako bi se smanjilo vrijeme čekanja, izvještavaju iz Dinama.

Vrijedi spomenuti kako se na ovu utakmicu vraćaju i najžešći Dinamovi navijači Bad Blue Boysi, koji su posljednjih godina izbivali s Maksimira zbog velike represije, zabrana, "crnih listi" i međusobne solidarnosti koju članovi ove grupe imaju jedan prema drugom.

Play ponuda
Play ponuda