SVI SU POLUDJELI ZA BILIĆEM: / 'Zbog Slavena su igrači spremni poginuti jedan za drugog'

Image
Foto: AFP, IKIMAGES

Leicester je možda najveći hit Premier lige ove sezone, ali West Ham Slavena Bilića odmah je iza lisica.

7.3.2016.
19:45
AFP, IKIMAGES
VOYO logo

i West Ham priča su za sebe. Priča koja na svojim prvim stranicama ima i jednu, sad nelogičnost, onda po čelnicima Čekićara realnost. Bilić nije bio prvi izbor čelnika West Hama, ali sad Londončani trljaju ruke zbog njegovog dovođenja. Kako i ne bi.

Image
POGLED U BUDUĆNOST: /

Slaven Bilić je izjavio nešto što se nikako neće svidjeti navijačima Manchester Uniteda i Chelseaja

Image
POGLED U BUDUĆNOST: /

Slaven Bilić je izjavio nešto što se nikako neće svidjeti navijačima Manchester Uniteda i Chelseaja

Splićanin je već s početkom ožujka nadmašio sve prijašnje West Hamove menadžere skupivši rekordan broj bodova. Uz to, West Ham je ove sezone skinuo skalp najvećim engleskim klubovima, a trenutno im niti Liga prvaka nije daleko. Bilić i društvo nalaze se na petom mjestu Premiership ljestvice sa 49 bodova, bodom manje od četveroplasiranog Manchester Cityja, tri boda manje od trećeplasiranog Arsenala i šest bodova manje od drugoplasiranog Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Liga prvaka više nije san

Prva tri mjesta u Premier ligi izravno vode u Ligu prvaka, dok četvrto osigurava kvalifikacije. Liga prvaka, natjecanje o kojem su do ove sezone navijači West Hama mogli samo sanjati. A sad se san pretvorio u skoro pa stvarnost. Može biti stvarnost. Itekako može. Zna to i David Gold, jedan od suvlasnika West Hama koji je oduševljen radom hrvatskog trenera.

"Imamo pravo sanjati Ligu prvaka. Na početku sezone svi smo mogli sanjati, ali sada je to realna mogućnost. Sada je to više od sna. Europski nogomet u prvoj sezoni u našem novom domu je realna mogućnost. Naši navijači imaju pravo sanjati taj uspjeh. Izborili smo se za to pravo", rekao je Gold i istaknuo kako je svlačionica West Hama sad jedno prekrasno mjesto samo i isključvio zbog jednog čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Pojačanja su pun pogodak

"Zbog Slavena. On je stvorio takav takav duh da su igrači spremni poginuti jedan za drugoga. Uveo je kulturu ljubljenja i grljenja", pišu službene klupske stranice West Hama.

West Ham je pogodio sa dovođenjem ovosezonskih pojačanja. Bilić je imao jako dobar nos za dovođenje Payeta, Lanzinija i ostalih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislili smo da je Lanzini dobar, ali ispalo je da je još bolji. Mislili smo da je Payet dobar, ispalo je da je briljantan, izvanredan igrač. A još jedan veliki uspjeh je Michail Antonio kojeg smo doveli iz Nottingham Foresta. Tu su igrači koji sam šute i rade poput Obianga i Odbonne. Rade malo grešaka i igraju veliku ulogu u našem uspjehu", dodao je Gold i istaknuo:

"Nije to samo jedna stvar, nego sve to zajedno, a to uključuje i trenera i navijače također".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/xib4

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo