SVI PRIČAJU O OVOJ ASISTENCIJI: / "Leo je učinio akciju savršenom"

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ
10.12.2015.
8:29
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

"Uvijek je dobro proći kroz loše trenutke. Dobro je za ono što nam dolazi u nastavku sezone", rekao je Rakitić koji je u 20.minuti proigrao Messija dubinskom loptom nakon čega je argentinski napadač izbio sam pred vratara i zabio za vodstvo od 1:0. Asistencija našeg nogometaša ekspresno je postala hit na društvenim mrežama.

"Ovo će nam pomoći da ojačamo"

"Uvijek tražimo Lea. Dobro da je zabio, akcija je time ispala savršena", izjavio je 27-godišnji hrvatski vezni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute kasnije izjednačio je Meksikanac Javier Hernandez, a Bayer je nakon toga imao još nekoliko izglednih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali su jako agresivno i čestitamo im na tome. Ovo će nam pomoći da ojačamo", rekao je Rakitić.

"Zaboravimo Ligu prvaka"

Barcelona je završila natjecanje po skupinama kao prva u grupi E te će u ponedjeljak na ždrijebu u Lyonu za protivnika dobiti neku drugoplasiranu momčad u osmini finala Lige prvaka. Bayer je treći te će nastaviti sezonu u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio dodatni bod kojim smo zatvorili natjecanje po skupinama. Sada moramo zaboraviti Ligu prvaka i usredotočiti se na nove izazove na kraju 2015. godine", rekao je Rakitić. Barcelona, vodeća momčad španjolskog prvenstva, u subotu igra doma protiv Deportiva, a uskoro ju čeka uzvratna utakmica 1/16 finala kupa te Svjetsko klupsko prvenstvo u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo