'SVE SU TO IZMIŠLJOTINE': / Mandžukićev agent demantirao glasine o svome klijentu i otkrio koji ga je klub želio dovesti

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Agent hrvatskog napadača Marija Mandžukića demantirao je da je njegov štićenik postavio ultimatum treneru Juventusa Massimilianu Allegriju.

29.11.2017.
17:28
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Torinski dnevnik Tuttosport objavio je tijekom vikenda da je Mandžukić uputio Allegriju zahtjev da ga s pozicije lijevog krila vrati na mjesto klasičnog napadača. Mandžukić je završio na lijevom krilu kako bi otvorio mjesto u špici Gonzalu Higuainu, a spomenuti dnevni list je ustvrdio kako naš nogometaš više nije zadovoljan takvom situacijom.

'Nikad nije tražio promjenu pozicije'

S obzirom da je u dvoboju protiv Crotonea (3-0) doista zaigrao u vrhu napada, zabivši pritom i prvi gol, ispalo je da je njegov ultimatum urodio plodom, ali Mandžukićev agent je nekoliko dana kasnije odbacio cijelu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča da Mario ne želi igrati na lijevoj strani je medijska izmišljotina. Uvijek je pokazivao spremnost i profesionalizam, nikad nije tražio promjenu pozicije. Dokazao je da je sjajan napadač, čak i kad igra na lijevom krilu", istaknuo je Ivan Cvjetković čiju izjavu za Radio Crc prenosi Football Italia.

'Želio ga je Napoli, ali...'

Otkrio je Cvjetković i da je prije Juventusa još jedan talijanski klub želio Mandžukića u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nekoliko je godina Napoli pokazivao zanimanje za Marija, ali on je tražio bolju opciju. Sretan je ovdje gdje je sada, ali prema Napoliju osjeća samo poštovanje", dodao je Cvjetković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo