SUPER MARIO SPASITELJ JUVEA: / Trener talijanskih prvaka prokomentirao pobjedu koju je potpisao Mandžukić, a javio se i sam junak

Image
Foto: AFP

O 'važnoj pobjedi i čistoj mreži' govorio je Juventusov trener nakon 1-0 pobjede njegove momčadi protiv Fiorentine u utakmici 5.

21.9.2017.
8:17
AFP
VOYO logo

Ono najvažnije Mandžukić je napravio u padu glavom u 53. minuti nakon ubacivanja s desne strane. Uz dvije asistencije sada ima i dva postignuta pogotka u ovosezonskoj borbi za obranu titule prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je prokomentirao Massimiliano Allegri.

"Za nas je ova pobjeda tim važnija što nismo primili pogodak. Napatili smo se u prvom poluvremenu, ali i stigli do rezultata na kojem moram čestitati svojim igračima. U trenucima u kojima teško dolazite do prilike za pogodak najvažnije je ne primiti jedan u vlastitu mrežu. Prije ili kasnije šansa će se ukazati, a u nastavku utakmice ukazala se puno puta", kazao je Juventusov trener i analizirao svoje ofenzivne igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gonzalo Higuain je odigrao dobru utakmicu. Zamalo je postigao pogodak, a i sam je bio u opasnoj zoni u trenutku kad je Mario postigao gol. Samo mora nastaviti i golovi će doći. Nije on neki početnik, 30 mu je godina i zna da napadači upadaju u krize koje prolaze. Paolo Dybala? Sada se nije upisao na listu strijelaca, ali jest Mandžukić. Nemoguće je zabijati cijelu sezonu, a uostalom, često to govorim, najbolji strijelci rijetko osvajaju naslov prvaka."

Putem društvenih mreža oglasio se i sam Mandžukić. U prvi je plan stavio ono najvažnije - pobjedu momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo