ŠUKEROV CIRKUS NAKON VELIKE POBJEDE: / Nervozni Brand napao novinare i u sve upleo i predsjednicu Grabar-Kitarović

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Šuker se pred novinarima zadržao tri minute, dovoljno za ispad

2.7.2018.
8:12
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker naljutio se na hrvatske novinare nakon utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva zamjerivši im način na koji obavljaju posao. Hrvatska je u Nižnjem Novgorodu u drami jedanaesteraca slavila protiv Danske i plasirala se među osam posljednjih momčadi Mundijala u Rusiji.

Šuker je, većinu svog vremena posvetio stranim medijima, a kod hrvatskih se zadržao tri minute. Dovoljno mu je to bilo za 'napad' na novinare nakon čega se udaljio, ponovno u smjeru stranih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKA - DANSKA 1-1, /

penali 3-2; DOSAD NAJDRAMATIČNIJA UTAKMICA SP-a! Junak Subašić obranio tri penala i odveo Vatrene u četvrfinale!

Image
HRVATSKA - DANSKA 1-1, /

penali 3-2; DOSAD NAJDRAMATIČNIJA UTAKMICA SP-a! Junak Subašić obranio tri penala i odveo Vatrene u četvrfinale!

Crnilo u perima

"Bilo mi je krivo zbog Luke Modrića, vidio sam neke sitnice koje vi ne vidite. Kad je Luka skočio Subašiću u krilo, kad je cijela klupa, cijeli stručni stožer, cijeli tim koji je bio na terenu. U prvih pet minuta pala su dva gola, a poslije toga je 115 minuta bila drama, ali to je nogomet. Bitno je da smo prošli jer samo tako se radi povijesna sličica. Protiv Rusije ćemo biti bolji", kazao je Šuker, potom dodao:

"Nogomet je patnja, odricanje i to smo vidjeli. Krivo mi je što Rebić nije zabio jer bi bio još jači za sljedeće utakmice. Bila je drama, svi su se vjerojatno sjetili Turske u Beču, ali ja sam bio uvjeren u pobjedu. Rekao sam predsjedniku Fife Infantiniju i svima u loži da sam uvjeren da ćemo pobijediti. Bili smo bolji, ali za sitnice ili za milimetar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala na informiranju'

Izvor navodi da je Šuker ovdje stao te onda 'ispalio':

"Mogla je i Danska pobijediti, mi bi bili utučeni, a vi bi tražili krivce. Drago mi je zbog toga je sada nećete imati crnila u svojim perima. Imali ste danas priliku pitati nekoga što je s infrastrukturom, a ja moram španjolskim i engleskim novinarima to objašnjavati i razgovarati o infrastrukturi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo 'pitati nekoga' nesumnjivo se odnosi na predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović koja je također razgovarala sa hrvatskim novinarima. Pitanje o nacionalnom stadionu očito joj nije bilo upućeno, a Davor Šuker preko toga nije mogao samo tako prijeći...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo