Skupština HNS-a / Šuker: 'Nemam ništa protiv utakmica reprezentacije u Splitu, nadam se da će ih biti dogodine'

Image
Foto: Sanjin StrukiĆ/PIXSELL

Na skupštini se oglasio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić

20.12.2018.
13:56
Sanjin StrukiĆ/PIXSELL
VOYO logo

Redovna godišnja skupština Hrvatskog nogometnog saveza održana je u četvrtak u zagrebačkom hotelu Westin. Jedna od najvažnijih stavki koje su predstavnici HNS-a prezentirali na skupštini jest njihov financijski plan za sljedeću godinu.

Voditeljica Odjela financija i računovodstva Ružica Bajrić predstavila je financijski plan HNS-a za 2019. godinu: planirani su prihodi u iznosu od 151 milijun kuna, a rashodi u iznosu 162,7 milijun kuna. Planirani će se manjak pokriti iz salda fonda, odnosno viška prihoda iz poslovanja prethodnih godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Saveza i bivši hrvatski reprezentativac Davor Šuker kasnije je izjavio da se nada da će naša reprezentacija uskoro igrati bar jednu utakmicu na Poljudu u Splitu u predstojećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. 

Na skupštini se oglasio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te slike svaki puta izazivaju iste emocije, gotovo suze. To nikad neće proći. Iza nas je najveća godina hrvatskog nogometa, za koji su najzaslužniji igrači hrvatske reprezentacije i hvala im na tome. Hvala Hrvatskom nogometnom savezu na podršci, pomoći i suradnji bez koje ne bi bilo moguće to sve napraviti. Prije svega hvala Savezu i predsjedniku na povjerenju koje ste mi ukazali da vodim ovu reprezentaciju - to je tada bila jako hrabra odluka. Ovo nije moj uspjeh, uspjeh samo igrača, već svih nas i svih vas - svi živimo nogomet i radimo za nogomet. Hrvatska mora biti iznad svih nas", zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo