SUCA NA SUD: / Navijaču Napolija pala na pamet suluda ideja!

Image
Foto: Screenshot

Poznati talijanski nogometni sudac Nicola Rizzoli uskoro bi se mogao naći na optuženičkoj klupi nakon što je tužbu protiv njega podigao jedan nezadovoljni navijač Napolija.

23.3.2016.
12:09
Screenshot
VOYO logo

Subotnji gradski derbi između Torina i Juventusa dobio je tako potpuno bizarni nastavak. Rizzoli je sudio utakmicu 30. kola Serije A u kojoj je aktualni prvak Juventus slavio s 4-1. Međutim, navijač Napolija Luigi Giordano uvjeren je da ne bi bilo tako da je Rizzoli sudio pošteno.

'Obavio sam dužnost'

Iako je Juventus zaključio utakmicu s igračem manje zbog isključenja Samija Khedire u 87. minuti, Giordano smatra da je crveni karton morao dobiti i Leonardo Bonucci koji je u jednoj situaciji prislonio svoju glavu na Rizzolijevu. Također, Napolijev navijač je uvjeren da je Maxiju Lopezu neopravdano poništen gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik Giordano je nakon svega odlučio da mora djelovati, pa je tužio Rizzolija! Njegova ljutnja izvire iz činjenice da je Napoli trenutno jedini konkurent Juventusu u borbi za naslov, pa smatra da je Rizzolijevim suđenjem izravno oštećen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obavio sam svoju dužnost kao odvjetnik i navijač Napolija. Sada se uzdam u torinski sud", napisao je Giordano na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo