SUBAŠIĆ ZA UGLEDNI FRANCUSKI LIST: / 'Skupo sam platio igranje u finalu Svjetskog prvenstva'

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Prvi vratar francuskog Monaca i donedavna jedinica Vatrenih napravila je iscrpan intervju s uglednim francuskim L'Equipeom

28.3.2019.
10:42
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Donedavni prvi vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Danijel Subašić, otvorio je dušu za ugledni francuski list L'Equipe. Vratar, koji je branio za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i osvojio srebrnu medalju, progovorio je o finalu Mundijala, ali i svojoj dosadašnjoj sezoni u dresu Monaca.

"Čudna sezona? Skupo sam platio igranje u finalu Svjetskog prvenstva, jer sam se ozlijedio još u četvrtfinalu. Međutim, kada braniš za svoju domovinu, onda primiš injekciju i sve zaboraviš, a adrenalin te puca tako da je sve drugo nevažno", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je igrati na Monacovom stadionu. Kad se zagrijavam, na njemu nema nikoga. Moram biti psihički jak pa razgovaram sam sa sobom kako bih se motivirao ", dodao je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nekada stvari ne idu kako si zamislio'

"Obećano mi je na kraju prošle sezone da će mi produljiti ugovor ako završimo drugi. Prihvatio sam to, no kada sam se vratio u kolovozu, poručio je da mi može povećati plaću, ali da mi neće produljiti ugovor", rekao je vratar Monaca.

“Nekada stvari ne idu kako si zamislio. Možemo danima pričati o jedanaestercu za Francusku, a nećemo se složiti. Međutim, Francuska je zaslužila pobjedu i drago mi je zbog nje", kazao je o finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo