SUAREZOVO PRIZNANJE IZAZVAT ĆE GORČINU KOD BARCELONINIH NAVIJAČA: / 'Plakao sam zbog svega što su mi napravili'

Image

Samo su Messi (634) i Cesar (232) zabili više u povijesti kluba

9.10.2020.
14:42
VOYO logo

Urugvajski napadač LuisSuarez (33) potpisao je u krajem prošlog mjeseca dvogodišnji ugovor sa španjolskim nogometnim prvoligašem Atleticom iz Madrida u koji je stigao iz Barcelone.

Suarez je u Atletico stigao bez odštete nakon što je s Barcelonom dogovorio raskid suradnje. Urugvajac je za katalonskog velikana igrao od 2014. do 2020. godine upisavši 283 nastupa i 198 golova. Samo su Messi (634) i Cesar (232) zabili više u povijesti kluba. S Barcelonom je osvojio 13 trofeja pri čemu Ligu prvaka (2015) i četiri prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, novi trener Ronald Koeman otpisao je 33-godišnjeg napadača. Danima se pisalo kako će karijeru nastaviti u Juventusu, no transfer je propao što je iskoristio Diego Simeone koji je odmah reagirao i Urugvajac je sada pred potpisom ugovora za Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi nije skrivao razočaranje načinom na koji se vodstvo Barcelone ponijelo prema urugvajskom napadaču kojeg su na Camp Nou prekrižili.

”Zaslužio si oproštaj koji bi pristajao jednom od najvažnijih igrača u povijesti kluba. Nisi zaslužio da te potjeraju kao što su to napravili. Ali istina je da me to ne iznenađuje više“, napisao je Messi u emotivnoj oproštajnoj objavi na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će mi teško gledati te u drugom dresu i još teže igrati protiv tebe. Želim ti sve najbolje na tvom putu. Vidimo se uskoro, prijatelju," poručio je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu objavu komentirao je i Brazilac Neymar koji je za Barcu igrao od 2013. do 2017. zajedno s Messijem i Suarezom.

"Ne razumijem kako se takve odluke mogu donijeti," komentirao je napadač francuskog prvaka PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Suarez je sada o svom dolasku progovorio za službene kanale urugvajskog saveza.

"Dani do debija za Atletico Madrid su bili vrlo komlicirani. Plakao sam zbog onog kroz što sam prošao. Nisam dobro prihvatio poruke od kluba. Tražili su rješenje za mene da napustim klub. Posebno način na koji su to radili. Postoje stvari koje se nisu znale. Trenirao sam, a na treningu nisam igrao ni utakmice 11 na 11...", požalio se napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i potez Lea Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije me iznenadilo što me Messi podržao javno jer se poznajemo jako dobro. Bio je uzrujan, znao je kroz što sve prolazim", ispričao je Suarez.

Napadač je igrao za Barcelonu od 2014. do 2020. godine, a prethodno je od 2007. do 2011. nosio dres Ajaxa, a od 2011. do 2014. Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo