STOPAMA ČAJKOVSKOG I ZEBECA: / Nijemci se raspisali o Kovačevom dolasku u Bayern, bivši izbornik im odgovorio

Image
Foto: AFP, PETER STEFFEN

Sljedeća subota u Bundesligi donosi veliki okršaj Bayerna i Eintrachta, momčadi koju će na Allianz Areni voditi bivši igrač bavarske momčadi Niko Kovač.

6.3.2017.
14:39
AFP, PETER STEFFEN
VOYO logo

Eintracht je prošle godine spasio od ispadanja, a ove ih sezone doveo do ruba plasmana u Ligu prvaka. Gostovanje kod Bayerna idealna je kulisa za priču kako će bivši hrvatski izbornik preuzeti vođenje bavarskog diva. Jer, uskoro bi moglo doći vrijeme da Kovač iskorači na veću scenu. Bayern kao najbolji njemački klub i jedan od najvećih europskih klubova to svakako jest.

Image
KOVAČEV EINTRACHT TONE SVE DUBLJE: /

Bivši hrvatski izbornik zaboravio kako je to pobjeđivati

Image
KOVAČEV EINTRACHT TONE SVE DUBLJE: /

Bivši hrvatski izbornik zaboravio kako je to pobjeđivati

No, pragmatični Kovač nije se dao izbaciti "iz takta" na novinarski upit o preuzimanju Bayerna i putem koji su prije njega napravili hrvatski treneri Zlatko Čajkovski i Branko Zebec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Korak po korak'

"U životu morate ići korak po korak. Tako sam kao mladi igrač prvo želio postati profesionalac. Kad sam uspio u tome, onda sam htio zaigrati za reprezentaciju, potpisati za Bayern, igrati na Europskom i Svjetskom prvenstvu. Ako sebi postavite preteške ciljeve, velika je vjerojatnost da u tome nećete uspjeti", mirko je odgovorio Kovač koji je dres Bavaraca nosio od 2001. do 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sad je koncentriran na posao u Eintrachtu.

Tek treći posao u karijeri

"Tu imam ugovor do 2019. godine. Vidjet ćemo što će donijeti budućnosti. Ovaj klub je uspavani div koji puno može napraviti", kazao je 45-godišnji hrvatski trener koji u Frankfurtu ima treći posao u karijeri, nakon što je bio pomoćni trener u RB Salzburgu i izbornik Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eintracht ne mora biti prvak Njemačke, ali bi bio veliki uspjeh kad bi u idućim godinama bili stalno u gornjoj trećini ljestvice", naglasio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo