ŠTO SU SPREMILI ZIDANE I VALVERDE? / Francuz gura Modrića na poziciju koju je rijetko igrao u Realu, a evo i što čeka Rakitića

Image
Foto: AFP

Za malo više od 24 sata na rasporedu je nogometna poslastica

17.12.2019.
17:21
AFP
VOYO logo

Još samo jedan dan dijeli nas do prvog El Clasica ove sezone u kojem je Barcelona je domaćin Real Madridu. Katalonski Sport tim je povodom otkrio je što je pripremio trener španjolskog prvaka ErnestoValverde za ovaj susret. Kako stvari za sada stoje nepoznanica je tek tko će zaigrati na desnom beku. Nelson Semedo ili Sergi Roberto.

Ter Stegen siguran je na golu, dok se ispred njega očekuju Alba, Pique, Lenglat i jedan od gore spomenutih. Dobra je vijest što bi IvanRakitić trebao započeti još jednu utakmicu uz Busquetsa i De Jonga. Odigra li kako treba sigurno će i posljednjim glasinama o njegovu odlasku iz kluba ovog siječnja stati u kraj. U napadu se pak očekuje standardan trojac - Griezmann, Suarez i Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ivan Rakitić

Modrić iza napadača

Pogled na tablicu govori da je oba kluba imaju isti broj bodova (35), ali je Barca prva zbog bolje gol razlike. U posljednjih pet utakmica oba su kluba upisala po četiri pobjede i jedan remi. Zanimljivo oba remija bila su u posljednjem kolu i to na gostovanjima. Barca je kod Sociedada odigrala 2:2, a Real kod Valencije 1:1.

Kada je u pitanju Real mnogi očekuju da će Zidane za ovu priliku sva svoja četiri najbolja veznjaka gurnuti u vatru. S tim da će Modrić vjerojatno igrati u nešto isturenijoj ulozi, odnosno iza dvojice napadača što nije često igrao u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo