ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? Iz Juventusa objavili zabrinjavajuće vijesti: / 'Situacija se malo zakomplicirala'

Image
Foto: AFP

Hrvatski napadač otpisan je u Juventusu, čak ga nisu prijavili niti za Ligu prvaka

23.9.2019.
9:21
AFP
VOYO logo

Juventus i dalje ne zna što će s hrvatskim nogometašem Marijom Mandžukićem. Trener Maurizio Sarri nema ga namjeru korstiti ove sezone, a suludo je da torinski klub na klupi drži igrača koji zarađuje šest milijuna eura, kao i, naravno, da igrač u sutonu karijere, koji još itekako može dati, trati vrijeme neigrajući.

Hrvatski napadač otpisan je u Juventusu, čak ga nisu prijavili niti za Ligu prvaka, a nije uspio pronaći klub u ljetnom prijelaznom roku. Međutim, ima tri ponude iz Katara kojima transfer-rok traje do 30. rujna. Prije nekoliko dana činilo se kao da je posao gotov, ali sada se čini da ipak nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukićeva situacija je komplicirana i trenutno je transfer u zastoju", otkrio je glavni operativac Juventusa Fabio Paratici, pa je zamolio, "Strpite se. Prijelazni rok u Kataru traje do 30. rujna. I mi čekamo novosti. Vidjet ćemo što se dogoditi u sljedećim danima", vele iz Juventusa.

Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus celebrates after his goal during the Italian championship Serie A football match between Juventus and Atalanta on May 19, 2019 at Allianz Stadium in Turin, Italy - Photo Morgese - Rossini / DPPI, Image: 435213095, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: , AFP

Dakle, Mandžukić je i dalje na ledu, a prije nekoliko dana Tuttomercato je objasnio zašto se toliko odugovlači s transferom u Katar. Prvi razlog je navodno taj što se Mandžukiću nije svidjela infrastruktura na tereima Al Rayyana, koja je neprimjerena njegovoj kvaliteti, ali oni navodno rade na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi razlog financijske je prirode, jer Al Rayyan ne želi dati Juventusu traženih deset milijuna eura. Ipak, nesuglasice će se morati riješiti jer vrijeme teče, a Mandžukić mora pronaći spas za svoju karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo