OBITELJI OGORČENE / 'Što radi hrvatska diplomacija? Odveli su ih prije nego što je svanulo kao najveće zločince'

Image
Foto: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/PIXSELL

Određivanjem istražnog zatvora za posljednja 33 okrivljenika koji su u nedjelju priznali krivnju, zaključen je istražni postupak, a uhićenici će biti raspoređeni u 16 različitih zatvora na grčkom teritoriju

14.8.2023.
8:45
KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/PIXSELL
VOYO logo

Za svih 105 osoba uhićenih nakon sukoba navijačkih skupina pred stadionom AEK-a u Ateni, u kojem je ubijen 29-godišnji Michalis Katsouris, određen je istražni zatvor.

Image
DOZNAJEMO /

Pojedini Boysi će biti sami u nekima od najozloglašenijih zatvora u Grčkoj

Image
DOZNAJEMO /

Pojedini Boysi će biti sami u nekima od najozloglašenijih zatvora u Grčkoj

Određivanjem istražnog zatvora za posljednja 33 okrivljenika koji su u nedjelju priznali krivnju, zaključen je istražni postupak, a uhićenici će biti raspoređeni u 16 različitih zatvora na grčkom teritoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju smo doznali da će pojedini hrvatski navijači biti sami u najozlogašenijim grčkim zatvorima.

Obitelji hrvatskih navijača koji se nalaze u pritvoru su ogorčene i javno se pitaju: "Što radi hrvatska diplomacija? Grci su Hrvate noćas odvukli u zatvore u gluho doba noći, zašto Plenković ne reagira prije nego što se dogodi tragedija?!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su, i nas i dečke, uvjeravali da ih neće razdvajati, da hrvatska diplomacija radi na tome da svi ostanu zajedno u jednom, dva zatvora. Ali, sinoć u gluho doba noći je stigla odluka da nekolicinu šalju same u zatvore po drugim grčkim gradovima! Grci su pokazali da Hrvatsku ne poštuju ni 1%, odveli su ih u prije nego što je svanulo kao najveće zločince. Ako naša država brzo ne reagira, pokojni Michalis neće biti jedina žrtva", javila se obitelj za Net.hr jednog od navijača koji je u Grčkoj.

"Nedopustivo je da su oni tamo sami među najgorim grčkim zatvorenicima. Među njima sigurno ima pripadnika navijačkih skupina koji će se htjeti obračunati s njima, a oni su tamo sami - mogu im napraviti što god žele. Plenković, Milanović, Grlić Radman - bilo tko mora reagirati i spriječiti tragediju. Oni su navijači, nisu ubojice, zaslužuju pošten tretman i svu moguću sigurnost, a nemaju ni jedno", poručuju za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo