ŠTO GLEDATI OVOG VIKENDA? /

Sve oči okrenute prema Manchesteru, Miočić brani naslov u UFC-u....

Image

Niz uzbudljivih događaja je pred nama.

10.9.2016.
9:42
VOYO logo

Ovaj vikend sve oči svijeta bit će okrenute prema Manchesteru. Grad u sjevernoj engleskoj okupirala su dva najbolja trenera posljednjih desetak godina, Jose Mouruinho i Pep Guardiola. Svi nogometni fanovi žele vidjeti tko će slaviti u njihovom prvom srazu u novim ulogama.

Nadalje, Zinedine Zidane je primio dobre vijesti. Prvi put ove sezone moći će računati na Cristiana Ronalda i Karima Benzemu. U Hrvatskoj se pak nastavlja borba Rijeke i Dinama. Obje momčadi nakon sedam kola imaju po 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobornike UFC-a čeka spektakl u Clevelandu. Sa subote na nedjelju u četiri ujutro Stipe Miočić po prvi pita brani titulu prvaka. Izazivač je legendarni Nizozemac Alistair Overeem. U New Yorku pak ovog vikenda završava posljednji Grand Slam sezone US Open.

Image
Foto: AFP, Mike Lawrie

Subota

Dinamo - Osijek (19:00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri ulaze u seriju u kojoj ih u mjesec dana očekuje sedam utakmica. Prva je prvenstvena s Osijekom. Bit će to Zlatku Kranjčaru odlična prilika da testira momčad uoči otvaranja nove sezone u Ligi prvaka. U srijedu će Modri, naime, istrčati na travnjak Gerlanda gdje ih dočekuje francuski velikan Lyon.

Image

Manchester United - Manchester City (13:30)

Gradski derbi označen je utakmicom koju cijeli svijet čeka. Razlog je jednostavan. Na suprotnim stranama po prvi put na novim radnim mjestima naći će se veliki 'neprijatelji' Jose Mourinho i Pep Guardiola. Za veliku predstavu pobrinut će se Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba, Kevin de Bruyne, Nolito i David Silva. Bit će ovo i prvi derbi nakon deset godina u kojem neće biti Joea Harta. Guardiola nije bio zadovoljan engleskim vratarom pa ga je poslao na posudbu u Torino, dok je s druge strane iz svoje Barcelone doveo Claudija Brava.

Image

Barcelona - Alaves (20:30)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavno pitanje koje muči sve navijače katalonskog diva je što je s Linelom Messijem. Argentinac se s reprezentativnog okupljanja vratio ozlijeđen, a iz kluba su poručili kako ga neće forsirati tako da je sigurno da će propustiti ovaj susret. Kako sada stvari stoje vjerojatno će se njegov povratak tempirati za dva tjedna kada na Camp Nou dolazi Atletico Madrid. No, neće nedostajati zvjezdanog spektakla,a bit će zanimljivo vidjeti tko će zauzeti Messijevo mjesto u momčadi te hoćemo li vidjeti u igri zadnje pojačanje Barcelone, napadača Paca Alcacera.

Image

Real Madrid - Osasuna (16:00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zinedine Zidane po prvi će put ove sezone imati na raspolaganju Cristiana Ronalda i Karima Benzemu. Sigurno je da će im dati priliku da osjete travnjak uoči srijede kada u sklopu Lige prvaka na Santiago Bernabeuu gostuje Sporting, klub u kojem je Portugalac započeo karijeru.

Image

Nedjelja

Cibalia – Rijeka (19:00)

Uoči osmog kola Rijeka je prva na tablici. ima isti broj bodova kao i Dinamo, a trener Matjaž Kek zasigurno želi da tako ostane. Uz to Rijeka ove zime nema pravo na kiks ako želi ozbiljnije ugroziti dominaciju Modrih te će morati iskoristiti činjenicu da momčad Zlatka Kranjčara nastupa u Ligi prvaka. S obzirom da su klub napustila dva najbolja igrača, Marko Pjaca i Marko Rog, to bi mogao biti dodatni vjetar Riječanima u nastojanju da ispune snove navijača.

Image

Matjaž Kek

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo