NAVIJAČI BAYERNA ZBOG BIZARNE SITUACIJE S PERIŠIĆEM UMIRU OD SMIJEHA: / Stigao i odgovor svim kritičarima Vatrenog

Image
Foto: AFP

Vatreni je stigao na jednogodišnju posudbu vrijednu pet milijuna eura i uz obavezan otkup ugovora na kraju sezone za 20 milijuna eura

13.8.2019.
16:56
AFP
VOYO logo

Svi znaju da je Bayern velik klub, za mene jedan od pet najboljih u svijetu. Kad te takav klub zove, ne možeš reći ‘ne’. Obećao sam da ću svaki dan davati sve od sebe kako bismo osvojili puno trofeja. Posljednjih sedam, osam godina sam igrao na lijevom boku, ali mogu igrati i na desnom ili u sredini. No, u karijeri sam igrao i na poziciji napadača. Otvoren sam za sve opcije. Ako me trener treba, nije važno na kojoj ću poziciji igrati.

Poručio je to hrvatski reprezentativac IvanPerišić nakon što je stavio potpis na jednogodišnji ugovor s njemačkim prvakom. Vatreni će u Bayernu nositi broj 14, a iako se smatralo da će prvu priliku da zaigra u novom dresu imati će petak kada će Bavarci na svojoj Allianz Areni ugostiti berlinsku Herthu u 1. kolu nove sezone Bundeslige. To se ipak neće dogoditi zbog pet žutih kartona koje je skupio u dresu Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Statitika ne laže

Prvo pak pojavljivanje pred novinarima zakazano je za srijedu u 13 sati kada će pred pripadnike sedme sile stati zajedno s NikomKovačem. U međuvremenu stigle su Perišićeve brojke iz dosadašnjeg dijela karijere koje će začepiti usta svim njegovim kritičarima i onima koji misle da mu nije mjesto u bavarskom divu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se bivši trener

Povodom ovog tansfera oglasio se i njegov nekadašnji trener iz Wolfsburga AndriesJoncker.

"Sretan sam zbog njega. Sigurno će imati zapaženu ulogu u Bayernu. Stavit će dodatan pritisak na Comana i Gnabryja. On je ambiciozan momak i nezamisliva mi je pomisao da je u Bayern stigao s idejom da sjedi na klupi", poručio je Joncker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigle su, inače, prve fotografije Vatrenog u kampu novog kuba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo