Debakl: Proba za povijesnu utakmicu Hrvatske nije uspjela!

Organizatori Svjetskog prvenstva u Brazilu odlucili su jos jednom testirati stadion u Sao Paulu na kojem ce se odigrati prva utakmica Svjetskog prvenstva izmedu Hrvatske i Brazila.

20.5.2014.
21:09
VOYO logo

Stadion Itaquerao jos uvijek nije u potpunosti dovrsen, nisu postavljene sve sjedalice, a na otvaranju je doslo do prokisnjavanja krova sto se takoder moralo sanirati, no krov definitivno nece biti gotov do pocetka SP-a.

Trebao je to biti i konacni test uoci susreta izmedu Brazila i Hrvatske, no nije prosao najbolje i organizatori su odlucili za novi ispit. Prije prvog susreta Svjetskog prvenstva na ovom stadionu odigrat ce se jos jedna utakmica brazilskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zelimo biti sigurni da ce cijela infrastruktura funkcionirati u svojem punom profilu. Ocekujemo oko 70 tisuca gostiju, oci cijelog svijeta bit ce usmjerene prema Sao Paulu i jednostavno ne smijemo ni pod koju cijenu podbaciti", stoji u priopcenju.

//www.youtube.com/embed/tokGWYtcDd8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim susreta izmedu Brazila i Hrvatska na ovom stadionu odigrat ce se i utakmice izmedu Urugvaja i Engleske, Nizozemske i Cilea, Juzne Koreje i Belgije, jedan dvoboj osmine finala i jedan polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo