SRPSKI MEDIJI O DINAMU: / 'Ne mogu Hrvati bez naših narodnjaka. Uz srpsko kolo proslavili povijesni uspjeh'

Image
Foto: Screenshot

Modri će nakon gotovo pola stoljeća prezimiti u Europi.

9.11.2018.
9:12
Screenshot
VOYO logo

Na povijesni uspjeh Dinama osvrnuli su se brojni mediji iz regije. Klix.ba piše kako će Modri nakon 49 godina prezimiti u Europi da bi se potom pozabavili slavljem koje je uslijedilo nakon pobjede nad Spartakom iz Trnave.

Image
OGLASIO SE I ODBJEGLI MAMIĆ: /

Dinamov savjetnik zahvaljivao svima redom, a dio zasluga pripisao je i sebi

Image
OGLASIO SE I ODBJEGLI MAMIĆ: /

Dinamov savjetnik zahvaljivao svima redom, a dio zasluga pripisao je i sebi

"Komične scene na proslavi Dinamovog uspjeha: Igrači igrali kolo, pjevali pjesme Halida Bešlića", stoji u naslovu teksta u kojem navode da su u središtu pozornosti bili dvojac iz BIH Amer Gojak i Izet Hajrović koji nijednog trenutka nisu krili zadovoljstvo zbog pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvatska u šoku'

Srpski Blic također je pozornost posvetio proslavi. "HRVATSKA U ŠOKU Fudbaleri Dinama iz Zagreba istorijski uspeh slavili uz naše narodnjake, Mitra Mirića i Sinana Sakića!", naslov je njihova teksta u kojem ističu sljedeće:

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hrvatskoj se u četvrtak navečer slavio veliki, povijesni uspjeh zagrebačkog Dinama, ali kada su u javnost dospjele snimke slavlja iz svlačionice Modrih, bio je to šok za mnoge - igrači su slavili uz srpske narodnjake. Zaigralo se kolo pjevalo se "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", što je pjesma Mitra Mirića koju dugogodišnji prvi čovjek Modrih, Zdravko Mamić, smatra omiljenom, ali su se čuli i stihovi Sinana Sakića, "Trezan, a za sebe ne znam"", pišu.

Poruka Zdravku Mamiću?

Kurir ističe da je su Hrvati došli do povijesnog uspjeha te da su izborili proljeće u Europi nakon 49 godina pa su i oni poslije toga pozornost posvetili slavlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"NE MOGU HRVATI BEZ SRPSKIH NARODNJAKA! Mitar Mirić i Sinan Sakić treštali na MAKSIMIRU! Fudbaleri Dinama uz SRPSKO KOLO proslavili istorijski uspeh!", naslov je u Kuriru. "Nakon meča uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici Modrih. Slavilo se uz srpske narodnjake! Nogometaši su u transu pjevali hit Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa", a u jednom momentu su zaigrali i kolo! Na repertoaru u svlačionici Dinama bili su i Halid Bešlić, Sinan Sakić...

S obzirom na izbor pjesma, mnogi smatraju da su nogometaši Dinama željeli poslati poruku Zdravku Mamiću, jer je poznato da su hitovi: "Ne može nam niko ništa" i "Taman" omiljene pjesme alfe i omege Dinama", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo