SRPSKI MEDIJI DONOSE VIJEST ZBOG KOJE ĆE SE ZATRESTI BALKAN: / Partizan postavio ultimatum i prijeti istupanjem iz Super lige Srbije

Image
Foto: AFP

Vrlo je izvjesno da će Partizan danas istupiti iz srpske Super lige

15.12.2018.
15:17
AFP
VOYO logo

Jučer je Partizan na svom terenu remizirao s Mačvom na otvaranju zadnjeg kola Super lige. Spomenuti susret je odigran po katastrofalnim uvjetima i pravoj mećavi, a čelnici Partizana su ogorčeni što je njihova ekipa bila primorana na to.

Kako prenosi srpski Telegraf, Partizan je želio da se meč s Mačvom odgodi, ali je Zajednica Super lige inzistirala da se on ipak odigra. Navodno je Zajednica Super lige "pritisnula" Partizan kako bi crno-bijeli pristali odigrati utakmicu i uvjerila čelnike kluba da će i svi mečevi zakazani za danas morati biti odigrani u ranije previđenim terminima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjetili se prevarenima

To se nije dogodilo, većina utakmica je odgođena zbog vremenskih nepogoda, dok je Partizan svoju morao igrati po "20 centimetara snijega". U Partizanu smatraju da su prevareni i sazvali su hitnu sjednicu Upravnog odbora na kojoj će raspravljati o istupanju iz lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici kluba održali su sastanak i nakon njega zatražili ponovno odigravanje utakmice s Mačvom, a ako do toga ne dođe, tvrde da će istupiti iz lige zbog toga što su dikriminirani.

"Smatramo da je grubo prekršen članak 68. Pravilnika o natjecanju. Uložit ćemo žalbu. Budemo li odbijeni, pokrenut ćemo drugostupanjski postupak. Budemo li ponovno odbijeni, razmotrit ćemo što i kako dalje. Partizanov upravni odbor blizu je odluke da donese odluku o istupanju iz Superlige", poručio je Partizanov potpredsjednik Vladimir Vuletić za B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljnije priopćenje možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo