'SRETAN SAM ŠTO ĆU KARIJERU NASTAVITI U ENGLESKOJ': / Leicester potpisao svoje novo pojačanje

Image
Foto: AFP, PHILIPPE DESMAZES

Dosadašnji vezni igrač francuskog prvoligaša Nice Nampalys Mendy (24) novo je pojačanje engleskog prvaka Leicester Cityja.

3.7.2016.
13:08
AFP, PHILIPPE DESMAZES
VOYO logo

Mendy je za 'Lisice' potpisao ugovor na četiri godine, a doveden je kao zamjena za N'Gola Kantea čiji je odlazak sve izgledniji u Chelsea ili PSG.

"Sretan sam što ću karijeru nastaviti u Engleskoj. Sviđa mi se engleski tempo igre i jedva čekam početak sezone. Već sam surađivao s Claudiom Ranijerijem i njegove metode rada su mi poznate," kazao je Mendy koji je postao treće pojačanje Leicestera ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na King Power stigli Ron-Robert Zieler i Luis Hernandez

Prije njega na King Power stadion stigli su vratar Hannovera Ron-Robert Zieler i branič Sportinga iz Gijona Luis Hernandez. Mendy je posljednje tri godine bio član Nice, a od 2010. do 2013. je igrao za Monaco gdje ga je jednu sezonu trenirao Ranieri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nica je prošle sezone bila hit Le Championnata, a na koncu je sezonu završila na četvrto mjestu. Međutim, stadion Allianz Rivieru već su napustili trener Claude Puel koji je preselio u Southampton i najbolji igrač Hatem Ben Arfa koji je novi član PSG-a. Sada je otišao i Mendy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo