SRETAN JE U REALU, ALI... / "Ronaldo će karijeru završiti u Engleskoj"

Image
Foto: AFP

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo završit će karijeru u Engleskoj. Tvrdnja je to njegova nekadašnjeg suigrača i bliskog prijatelja Josea Semeda.

29.10.2015.
12:35
AFP
VOYO logo

Ronaldo je od 2003. do 2009. igrao za Manchester United iz kojeg je u rekordnom transferu prešao u Real Madrid. Iako se praktički u svakom prijelaznom roku spominje mogućnost njegova povratka na Old Trafford, 30-godišnji Portugalac je i dalje u Madridu i tvrdi da je tamo sretan.

"Voli engleski nogomet i narod"

No, ako je vjerovati Semedu, nekadašnjem Ronaldovom suigraču iz Sportinga, a danas članu engleskog drugoligaša Sheffield Wednesdaya, aktualni vlasnik Zlatne lopte jednog će se dana vratiti na Otok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano je jako sretan u Realu, ali voli engleski nogomet, voli engleski narod i iskreno mislim da će se vratiti u Englesku. Ne čini mi se da bi želio okončati karijeru, a da ne zaigra opet u Engleskoj", rekao je Semedo u razgovoru za radijsku postaju TalkSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko zna što će biti dogodine"

"Rekao je da bi volio da je Real Madrid u Engleskoj, ali to nije moguće. Vjerujem da će završiti karijeru u engleskom nogometu", dodao je Ronaldov prijatelj.

Prije nekoliko tjedana Ronaldo je na pitanje ostaje li u Realu, znakovito odgovorio: "Tko zna što će biti sljedeće godine." Nije tajna da ga u svojim redovima silno žele vidjeti vlasnici bogatog PSG-a, a spominjala se i mogućnost da će karijeru zaključiti u američkoj MLS ligi. No, ako je Semedo u pravu, možda ćemo uskoro Ronalda ponovno gledati na travnjacima Premierlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREKINUO ŠUTNJU, PA ŠOKIRAO: /

"Ostajem li u Realu? Tko zna što će biti dogodine"

Image
PREKINUO ŠUTNJU, PA ŠOKIRAO: /

"Ostajem li u Realu? Tko zna što će biti dogodine"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo