SRBIJA PROTIV NIGERIJE GLUMI HRVATSKU: / 'Radi se o čvrstoj ekipi s velikim brojem igrača u Europi'

Image
Foto: Screenshot Youtube

Prijateljska utakmica u kojoj će puno toga za vidjeti imati i izbornik Vatrenih

26.3.2018.
14:27
Screenshot Youtube
VOYO logo

Nigerija u utorak u Londonu igra protiv Srbije prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo koje se ovog ljeta odvija u Rusiji. Da su Afrikanci opasna momčad potvrdili su protiv Poljske koju su pobijedili 1-0, a utakmicu će pomno pratiti i Ognjen Vukojević koji je iz stožera Vatrenih zadužen za njihovo skautiranje.

Nigerija pobijedila, Srbija razočarala protiv Maroka

PROTIVNICI VATRENIH POSLALI DALIĆU OZBILJNU PORUKU! Argentina bez Messija srušila Talijane, Nigerija svladala Poljsku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od hrvatskih protivnika na SP-u, Srbija nije dobro odradila prijateljsku utakmicu u petak. Izgubila je od Maroka 1:2 na Olimpijskom stadionu u Torinu. Kod oba gola Maroka loše je reagirala njihova obrana. Za Afrikance precizni su bili Ziyech iz kaznenog udarca u 29. minuti i Boutaib u 40. Strijelac jedinog pogotka za Srbiju bio je Tadić u 37. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nigerija je nedavno pobijedila Poljsku u gostima, gol je postigla iz jedanaesterca, a radi se o čvrstoj ekipi koja ima veliki broj igrača koji nastupaju u europskim klubovima. Očekujem dobru reakciju naših igrača i vjerujem da uz dobru koncentraciju i zahtjeve koje budu imali na samom terenu, možemo ostvariti dobar rezultat", rekao je izbornik Srbije Mladen Krstajić, a njegove riječi prenosi B92.

Izbornik Nigerije Gernot Rohr nakon pobjede protiv Poljske izjavio je kako njegova momčad i dalje treba raditi te da ju ne smije zavarati uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli smo mnogo dobrih stvari, ali i nešto na čemu moramo raditi prije početka Svjetskog prvenstva", rekao je Rohr, a prenosi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo