dosad neaktivni / Sprema se velika kupovina? 'Kraljevi' prodali Jesea PSG-u za 25 milijuna eura

Image
Foto: Federico Gambarini/DPA/PIXSELL

"Klub Jeseu želi zahvaliti na predanosti i profesionalizmu svih ovih godina, tijekom kojih je od podmlatka postao član prve momčadi te mu želimo puno sreće”, navedeno je u priopćenju Real Madrida objavljenom u ponedjeljak

8.8.2016.
15:46
Federico Gambarini/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Europski nogometni prvak Real Madrid koj će se u utorak protiv Seville boriti za pobjednički trofej u europskom Superkupu, prodao je francuskom prvaku PSG-u 23-godišnjeg napadača Jesea Rodrígueza, a španjolski mediji procjenjuju transfer na 25 milijuna eura.

"Klub mu želi zahvaliti na predanosti i profesionalizmu svih ovih godina, tijekom kojih je od podmlatka postao član prve momčadi te mu želimo puno sreće”, navedeno je u priopćenju Real Madrida objavljenom u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijednost transfera službeno nije objavljena, a sportski dnevnik Marca napominje kako je Jese prodan za 25 milijuna eura. On je lani uglavnom ulazio s klupe te bio zamjena Cristianu Ronaldu i Karimu Benzemi.

Novi trener PSG-a Unai Emery, koji je lani sa Sevillom osvojio Europsku ligu, u Jeseu vidi jednu od mogućih zamjena za Zlatana Ibrahimovića, novog igrača Manchester Uniteda. Real Madrid je, pak, napadački dio momčadi u prijelaznom roku obogatio vraćanjem Alvara Morate iz Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Reala će se u utorak (20.45 sati) u norveškom Trondheimu sa Sevillom boriti za prvi trofej u novoj sezoni i naslov pobjednika europskog Superkupa. Zinedine Zidane u toj utakmici neće na raspolaganju imati Cristiana Ronalda, Pepea, Tonija Kroosa i Garetha Balea, a upitan je i nastup Karima Benzeme. Među 20 odabranih putnika našli su se hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić. Modrić je s Realom već podigao pobjednički trofej u Superkupu prije dvije godine, kad je Madriđanima također suparnik bila Sevilla.

Real Madrid, inače uvijek u prvom planu čim krene prijelazni rok, dosad je bio neuobičajeno neaktivan što se tiče kupovine igrača, pa mnogi nagađaju da će, nakon što su zgrnuli nešto novaca u blagajnu, uskoro iz njihovog dvorišta odjeknuti neka 'transfer bomba'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo