SPREMA LI SE TRANSFER LEGENDARNOG GOLMANA? / Neuer nije produžio ugovor s Bayernom, mogao bi otići u klub koji ga dugo želi

Image
Foto: AFP

Jedini problem bi mogla predstavljati velika plaća koju 34-godišnji vratar traži

27.3.2020.
10:01
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih svjetskih vratara i ikona minhenskog Bayerna Manuel Neuer karijeru bi mogao nastaviti u Engleskoj, objavio je u petak Bild.

Neuer je u petak napunio 34 godine, a ugovor s bavarskim klubom mu istječe na kraju sljedeće sezone i priča s njegovim napuštanjem kluba krenula je nakon što je vratarov mendžer Thomas Krot u četvrtak bio u klubu na sastanku oko produživanja ugovora i vrlo brzo ga napustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bild piše da je razlog tome činjenica da je igrač htio ugovor na duže razdoblje, što mu u klubu nisu htjeli ponuditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika primanja

Stoga se čini izgledno da bi Neuer mogao napustiti klub, pogotovo kad se uzme u obzir do da je Bayern već doveo mladog vratara Alexandra Nübela za kojeg se pretpostavlja da će biti Neuerov nasljednik.

Za Neuera je već duže zainteresiran engleski Chelsea, koji bi ga htio vidjeti na Stamford Bridgeu, no jedini problem bi mogla predstavljati plaća s obzirom da je teško vjerovati da će Bluesi 34-godišnjaku ponuditi primanja kakva bio on htio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi vratar Chelseaja u ovom trenutku je 25-godišnji Španjolac Kepa Arrizabalaga, no on nije opravdao očekivanja u londonskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo