SPREMA LI SE JOŠ JEDNA SENZACIJA? /

Lovrenov Liverpool šalje ponudu za Dinamovog wunderkinda

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Poznato je da postoji interes Manchester Cityja, Real Madrida i Bayerna.

6.7.2016.
9:07
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Dinamovi nogometaši Marko Pjaca i Marko Rog posljednjih su dana privukli najviše pozornosti u medijima nakon što je procurila vijest da je Napoli poslao ponudu vrijednu 35 milijuna eura za njih dvojicu. Dinamo će se, kako se sada čini, zasigurno morati odreći svog najboljeg igrača, međutim velika je vjerojatnost da bi mogli ostati i bez onog na kojeg su najviše računali u budućnosti.

Naime, Sportske novosti tvrde da je veliki Liverpool spreman ponuditi 15 milijuna eura za AntuĆorića. Službena bi ponuda navodno trebala stići za nekoliko dana. Tek treba vidjeti kako će reagirati sam igrač, ali i njegov otac Miljenko Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da postoji interes Manchester Cityja, Real Madrida i Bayerna. Međutim, igračev otac prije je poručio kako ne želi da njegov sin ode u klubove gdje je konkurencija prevelika jer se boji da bi njegov sin tamo mogao završiti u drugoj momčadi i nikada ne dobiti pravu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu Sportske, sve je uglavnom na Dinamu pa bi u slučaju da im se svidi ponuda Liverpoola mogli pustiti Ćorića čime bi postao suigrač Dejanu Lovrenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo