Split slavio u Varaždinu

U 7. kolu Prve HNL osim derbi utakmice između Hajduka i Dinama, u subotu je odigrano još pet susreta. Lošu seriju nastavili su Varaždin i Lučko koji još uvijek traže prvu pobjedu u prvenstvu.

10.9.2011.
23:56
VOYO logo

Varaždin je ugostio Splitu i već u prvoj minuti pokazao se kao velikodušan domaćin omogućivši gostima da dođu do vodstva. Čop je pucao, Krklec je samo kratko odbio, a Ante Rebić je pogodio za 1:0. S tim rezultatom se otišlo na odmor, a već u 4. minuti nastavka Spit je udvostručio vodstvo.

Barabanu su čak tri pokušaja trebala da pogodi pokraj čuvara mreže domaćih, ali je uspio i gosti su imali velikih 2:0. Varaždin je uspio smanjiti u 56. minuti preko Tokića, ali za nešto više od toga nije išlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz loših rezultata Cibalia je prekinula pobjedom u Kranjčevićevoj protiv Lučkog. Završilo je 1:0, a pogodak odluke u osmoj minuti zabio je Bartolović.

Osijek je dočekao Slaven Belupo i sve već riješio nakon 20 minuta igre. U osmoj minuti pogodio je Vidaković nakon ubačaja s desne strane, a samo deset minuta kasnije lijepim udarcem s ruba šesnaesterca za 2:0 zabio je Šoršu i tako postavio konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minimalnu pobjedu na gostovanju upisao je i Inter. Oni su tri boda osigurali u samoj završnici susreta, a za to je zaslužan Arber Abilaliaj.

Šibenik i Istra su na Šubićevcu odigrali bez golova, 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109091142006 arti-201108270224006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo