ŠPIJUNSKA AFERA U NOGOMETU: / U uredu europskog velikana pronađena naprava za prisluškivanje!

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Izvršni direktor talijanskog nogometnog velikana Intera Michael Bolingbroke pronašao je u svome uredu u klupskim prostorijama - napravu za prisluškivanje.

22.4.2016.
14:17
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

U Interu se posljednjih dana održavaju brojni sastanci vezani uz prodaju 20 posto dionica kluba. Kineski investitori voljni su uložiti novac i predsjednik NerazzurraErick Thohir ovih dana vodi niz razgovora. Međutim, u jeku pregovora došlo je do vrlo neugodne situacije.

'Buba' ispod stola

Prema pisanju La Repubblice, izvršni direktor Bolingbroke je okupio klupske zaposlenike kako bi im pojasnio situaciju s klubom, a onda je u jednom trenutku svima pokazao 'bubu', odnosno napravu za prisluškivanje koju je, kako je istaknuo, pronašao ispod stola u svome uredu. Ustvrdio je kako netko špijunira Inter, te preporučio zaposlenicima da ne pričaju o povjerljivim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko prisluškuje čelnike milanskog kluba i ima li ova priča veze s prodajom kluba ili s nečim drugim, zasad nije poznato. No, La Repubblica navodi da je Bolingbroke ostavio prilično jak dojam na klupsko osoblje svojim istupom, te da su sada svi na oprezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo