SPEKTAKULARNO POJAČANJE: / Barcelona dovodi kapitalca za 80 milijuna eura!

Najbolji igrač Juventusa 22-godišnji francuski veznjak Paul Pogba trebao bi karijeru nastaviti u Barceloni, koja je za njega spremna platiti 80 milijuna eura, objavili su u subotu španjolski mediji

4.4.2015.
15:38
VOYO logo

Iako Pogbu ugovor sa Juventusom veže do lipnja 2019., najbogatiji europski klubovi nadaju se da će ga već ovog ljeta, ili za godinu dana, dovesti u svoje redove. Za francuskog reprezentativca interes pokazuju Real Madrid, Paris Saint-Germain, Manchester City i Chelsea.

Tako su tvrdili brojni europski mediji, dok Barcelonu nisu spominjali, a razlog tome je što je Fifa izrekla Barci zabranu dovođenja igrača do siječnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, katalonski list Sport, koji je dobro upućen u zbivanja na Camp Nou, tvrdi da će Barca potpisati predugovor sa Pogbom, koji bi do kraja sezone 2015/2016. ostao u Juventusu, a potom bi preselio u Barcelonu. Veliko zanimanje Barcelone za Pogbu potvrdio je i direktor Juventusa Pavel Nedved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je prošao omladinske selekcije Le Havrea i Manchester Uniteda, da bi 2012. godine stigao u Juventus u kojem pruža vrhunske partije, i zbog toga je postao jedan od najtraženijih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo