ŠPANJOLSKA IMA NOVOG KRALJA: / Ovako je Isco školovao zvijezde Italije, sramotio Verrattija i bacio Santiago Bernabeu u trans

Image
Foto: AFP

Zvijezda Real Madrida Isco bila je u prvom planu u utakmici 7. kola skupine G na Santiago Bernabeu između Španjolske i Italije (3-0).

3.9.2017.
14:24
AFP
VOYO logo

Španjolska se reprezentacija vratila u Madrid nakon šest godina i tom utakmicom prekinula gotovo nevjerojatan niz Italije od 11 godina i 56 utakmica kvalifikacija za svjetska i europska prvenstva bez poraza.

ŠPANJOLSKA UNIŠTILA ITALIJU: Isco zabio pogodak koji može konkurirati za gol sezone

Zadnji su poraz prije jučerašnjeg Talijani upisali 6. rujna 2006. od Francuske 3-1. Dvostruki strijelac za Španjolsku bio je Isco (14, 40), a treći pogodak djelo je Alvara Morate (77). Upravo je Isco briljirao na svom stadionu Santiago Bernabeu. Čovjek je radio čuda, sramotio igrače Italije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isco je zabio svoj i španjolski prvi zgoditak iz krasno izvednog slobodnjaka. Na nekih 20 metara od gola, desnicom je prebacio živi zid i pogodio pod prečku ispruženog Buffona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi gol također je bio majstorski. Na istoj udaljenosti od Buffonovog gola, znači nekih 20-etak metara kao i prilikom prvog gola, loptu je primio, ali ovaj put desnom nogom, prebacio je na lijevu, napravio nekoliko koraka i neobranjivo pogodio donji lijevi Buffonov kut. Golman Italije nije bio jedini koji je "mogao samo gledati" kako Isco zabija. Isto je radio i Verratti, pored kojeg je Isco pucao i pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verratti i Isco u ovom dvoboju, to je bila jedna posebna priča.

Golovi nisu bili jedina njegova remek djela u susretu. Nastavila se mala škola nogometa Isca i guranjem lopti kroz noge suparnicima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zavaljao je i "sombrero" Marcu VerRattiju, prebacivši ga u jednoj gužvi na 17 metara od gola, oslobodivši se, dobivši prostor, nakon što je znalački mirno umirio loptu prisima plasirao je loptu Moratti u napadu, koji se sjurio prema kaznenom prostoru Buffona, ali biva srušen na nekih 40 metara od gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je školovao goste iz Italije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj video koji sadrži kompilacije Iscovih dodira s loptom u susretu s Azzurrima u Madridu, najbolje dočarava genijalnost koju ovaj Španjolac posjeduje. Nije ni čudo što ga Barcelona tako simpatizira što ga je htjela dovesti u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo