ŠPANJOLCI SE NAKLONILI MODRIĆU: / Jednu nagradu su mu dali čak treći mjesec zaredom; 'Hvala ljudima na tome što sam im drag...'

Image

Dobio je malu crveni statuu u obliku slova M za svoje nastupe u siječnju. Nagradu "Igrač pet zvjezdica Mahua" bio je dobio i u prosincu te studenom

18.2.2021.
13:14
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izabran je treći mjesec zaredom za najboljeg igrača Real Madrida u internetskom glasanju kojeg organizira španjolska pivovara Mahou, izvijestio je klub u četvrtak.

Image
LUKA MODRIĆ PROSLAVIO VALENTINOVO SA SUPRUGOM VANJOM: /

'Moja sreća...'

Image
LUKA MODRIĆ PROSLAVIO VALENTINOVO SA SUPRUGOM VANJOM: /

'Moja sreća...'

Modrić, 35-godišnji vezni igrač, dobio je malu crveni statuu u obliku slova M za svoje nastupe u siječnju. Nagradu "Igrač pet zvjezdica Mahua" bio je dobio i u prosincu te studenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jednom želim zahvaliti ljudima na podršci i na tome što sam im drag. Jako sam zadovoljan zbog ove nagrade", izjavio je Modrić koji je u siječnju odigrao pet od ukupno šest utakmica za Real Madrid. "Iza nas je doista dobar tjedan tijekom kojeg smo ostvarili tri važne pobjede. Osim toga, dobro smo igrali, posebno u posljednje dvije utakmice protiv Getafea i Valencije. Želimo nastaviti ovim putem", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka ugovor

Aktualni španjolski prvak Real Madrid slavio je s 2-1 protiv Huesce te s po 2-0 protiv Getafea i Valencije. Nalazi se na drugom mjestu u prvenstvu sa šest bodova manje i utakmicom više od vodećeg Atlético Madrida.

Modrić je ove sezone nastupio u 29 utakmica prilikom čega je zabio 4 gola i upisao dvije asistencije. Nada se produženju ugovora koji mu istječe 30. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitamo Modriću na osvojenom priznanju za siječanj a vama na glasanju", priopćila je kompanija Mahou preko Twittera. Ona svaki mjesec ponudi nekoliko igrača svakog kluba za glasanje preko interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo